promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott: ő lesz az Exatlon Hungary új műsorvezetője?
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több, mint valószínű, hogy ez a fiatal sportriporter lesz Palik László utódja.

FRISSÍTÉS: Az előzetes sejtésekkel ellentétben az Exatlon Hungary All Star évadának első adásában kiderült, hogy Monoki Lehel lett Palik László utódja.

Továbbra sem lehet tudni, hogy ki lesz Palik László utódja az Exatlon Hungary All Star évadában. A TV2 korábban bejelentette, hogy Nagy Réka veszi át Gelencsér Timi szerepét a sport reality-ben, de arra csak a január 3-i első adásban fog fény derülni, hogy ki lesz az új műsorvezető. Korábban pletykaként felmerült Szujó Zoltán neve is, de a sportriporter portálunknak cáfolta meg a dolgot.

A Blikk egyik informátora nemrég elárulta, hogy az Exatlon új műsorvezetője egy fiatal sportriporter lesz, aki két nagy sportcsatornánál is dolgozott, mostani munkahelyét viszont nem hagyja ott a TV2 produkciója miatt. Az is kiderült, hogy a fiatalember a futballközvetítések szakértője, mindezek alapján pedig könnyedén ki lehet találni, hogy kiről is van szó.

Lukács Viktor sokáig a közmédia alkalmazottja volt, az M4 Sportnál volt kommentátor, aztán a csatorna mindenféle indoklás nélkül megvált tőle 2021 márciusában. Bár a közmédia ezt nem erősítette meg, valószínűleg azért rúgták ki a fiatal sportriportert, mert kedvelte Gulácsi Péter szivárványcsaládokról szóló Facebook-posztját.

A 2018-ban Junior Prima-díjjal kitüntetett Lukács Viktort annak ellenére tüntették el a képernyőről, hogy eredetileg számoltak volna vele a labdarúgó Európa-bajnokságon és az olimpián is, ráadásul 2020 decemberében az M4 Sport őt küldte Kijevbe, ahol a Ferencváros fontos meccset játszott a Dinamo ellen a Bajnokok Ligájában.

Lukács nem sokáig maradt munkanélküli, ugyanis a Digi Sport azonnal lecsapott rá, azóta is ott dolgozik sportriporterként. A Blikk informátora megerősítette, hogy a TV2 csupán ”kölcsönveszi” a csatornától, ahol a titokzatos riporter alkalmazásban áll. És ha jól megnézzük a fenti videóban Lukács Viktor testalkatát, majd az alábbi videó végén az új műsorvezető sziluettjét, akkor máris összeáll a kirakós.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás