promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Annyira beteg volt az Az egyik jelenete, hogy ki kellett vágni – Most kiderült, miről maradtunk le!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokak szerint az Az minden idők egyik legfélelmetesebb horrorfilmje, pedig egy kivágott jelenettel még durvább lett volna.

2017-ben mutatták be Andy Muschietti Az című vérfagyasztó alkotását, amiben megismerhettük a rettegett Pennywise bohócot, akit a zseniális Bill Skarsgard alakított. A Stephen King regénye alapján készült mestermű gigantikus sikert aratott, és minden idők egyik legrémisztőbb horrorjaként tartják számok – bár úgy néz ki, hogy lehetett volna félelmetesebb is.

Bill Skarsgard elárulta, hogy eredetileg lett volna egy jelenet az Az első részében, ami elképesztően beteg lett volna, de a forgatás után végül úgy döntöttek, hogy kivágják, azt viszont nem akarta elárulni, hogy pontosan mi is történik az ominózus snittben – a leleményes rajongók viszont megtalálták az Az forgatókönyvének 2016-os vázlatát, amiben szerepel a jelenet, ami valóban nagyon felkavaró:

Az 1600-as években játszódó visszatekintésben Pennywise egy nővel beszél, aki éppen a síró csecsemőjét tartja, és közben azért könyörög, hogy a szörnyeteg inkább őt egye meg, és ne a babáját. Pennywise erre azt válaszolja neki, hogy ha őt flaja fel, utána a picivel is végez, és az összes többi gyermekével, a férjével és mindenkivel, amíg mindent fel nem fal, de ha most odaadja neki a bébit, akkor megkíméli a többieket. A nő fájó szívvel, de belemegy az alkuba, és összetörve hagyja ott a csecsemőt Pennywise-nak, aki kíméletlenül bekebelezi a csecsemőt.

Ez valóban elég durva lett volna, szóval érthető, hogy a készítők miért döntöttek úgy, hogy kivágják ezt a jelenetet – ráadásul Pennywise többi rémtette is bőven elég ahhoz, hogy ő legyen a világ egyik leghátborzongatóbb horrorikonja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás