promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiakadtak az X-faktor nézői: Alee a sajnálat miatt nyerte meg az RTL Klub tehetségkutatóját?
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan nem örülnek Alee győzelmének, durva, rosszindulatú megjegyzésekkel illetik az X-faktor győztesét.

Az X-faktor jubileumi 10. évadát ByeAlex mentoráltja, Alee nyerte meg. A pörgőnyelvű, fiatal rapper már a műsor válogatóján lenyűgözte a mentorokat, és a nézők is hamar a szívükbe zárták a nehéz körülmények között élő fiút.

Sokan már az élő show indulása előtt biztosra vették, hogy a rendkívül tehetséges Alee magabiztosan fogja végigvinni a műsort, egészen a döntőig. A 16 éves Alex korábban elárulta, hogy ha megnyerné az X-faktort, a pénznyereményét zenei karrierje építésére költené, de később szeretne egy házat is venni.

Alee rengeteg rajongót szerzett a műsor miatt, de vannak, akik nem örülnek a győzelmének. Az X-faktor közösségi oldalán számos felháborodott néző durva, sértő kommentje olvasható, akik szerint nem a rappernek kellett volna megnyernie a jubileumi évadot.

„Gratulálok ahhoz hogy a magyarországi x-faktor tehetségkutató átment egy sajnáltató műsorba. Sajnálom a srácot hogy ilyen körülmények között èlte a gyermekkorát, de nem ezzel kellett volna körbe hakniznia az egész műsort. Szovegirasban ügyes, de ennyi. Se hang, se ritmus érzék semmi. Ezzel szemben, a két döntős lány, az egyik remek hangú szerény Kamilla, akinek ilyen fiatalon ilyen erős hangja van a másik meg egy remek szöveg-és dalszerző kiváló karcos hanggal”

„Íme a jótékonysági szavalóverseny első helyezettje... Itt nem a hang számított sajnos, mert az neki nincs, mondhat bárki bármit... Az idei évad hangja és igazi nyertese Kamilla!”

„Saját szájával mondta el Laci az élő showban hogy ne énekeljen mert nincs hangja erre ő nyeri meg. Nevetséges!”

„Jövőre ne is indítsák el az x-faktort. Hova fajul ez a világ gyerekek...”

Természetesen nagyon sokan a védelmükbe vették Alee-t, és alaposan helyreteszik azokat, akik egy 16 éves fiút bántanak.

„Nem tudom, hogy attól amiért valakinek nem jön be az a stílus, amit ez a 16 éves gyerek hétről hétre hozott, az miért akad ki ennyire, mondván, hogy nem tud énekelni, ez jobb volt nála, az jobb volt nála… Ízlések és pofonok. Inkább örülni kellene, hogy ennyi új előadót, énekest ismerhettünk meg, akikről még biztosan hallani fogunk és ennyi új zene érkezett hétről hétre”

„Kedves mindenki, akik leszóltok egy 16 éves tehetséges srácot! Azt lenne érdemes megtanulnotok, hogy az, hogy egy dolog jó vagy nem jó, vagy hogy nekem tetszik-e vagy sem, az két teljesen különböző ügy. Nincs szükség a gyűlölködésre, különösen nem egy héttel a szeretet ünnepe előtt!”

Alee videói hatalmas népszerűségnek örvendenek a YouTube-on, Nincsen gond című szerzeményét már csaknem 7 millióan hallgatták meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás