promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most megnézheted a Terminátor 2 alternatív befejezését, ami mindent megváltoztatott volna – videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Terminátor 2. – Az ítélet napja című film alternatív befejezése teljesen kizárta volna a folytatások lehetőségét, ami utólag belegondolva nem is lett volna akkora baj.

1991-ben mutatták be minden idők egyik legjobb folytatását, a zseniális James Cameron által rendezett Terminátor 2. – Az ítélet napja című akció/sci-fit, aminek szinte minden jelenete ikonikussá vált az elmúlt 30 évben. Az alkotásban a gonosz Skynet próbálta a jövőből visszaküldött gyilkológépével elintézni, hogy tiniként meghaljon az emberi ellenállás leendő vezetője, John Connor, akit az édesanyja, Sarah Connor és a T-800-as Terminátor próbált megvédeni – közben pedig a világ sorsa volt a tét, hiszen hőseink így sikeresen el tudták kerülni az ítéletnapot.

A Terminátor 2 happy endet kapott azzal, hogy az Arnold Schwarzenegger által alakított T-800-as feláldozta magát, Sarah Connor (Linda Hamilton) és John Connor (Edward Furlong) pedig túlélték az eseményeket – de azt kevesen tudják, hogy készült egy ennél jóval boldogabb alternatív befejezés is, ami mindent megváltoztatott volna.

James Cameron a biztonság kedvéért leforgatta azt a végkifejletet is a Terminátor 2-höz, ami teljesen lezárta volna a szériát, hiszen kiderült belőle, hogy a Skynet sosem ébredt öntudatra, így hőseinknek tényleg sikerült megmenteniük az emberiséget – ráadásul Sarah Connor is békésen éli az életét nagymamaként.

Ha ezt a befejezést választotta volna a rendező, akkor megkímélt volna minket négy pocsék folytatástól, amiket nem igazán lehet egy lapon emlegetni az első két résszel – szóval ebből kiindulva bizonyos szinten sajnálhatjuk, hogy végül azt a végkifejletet kaptuk, amit, de ettől függetlenül is egy tökéletes film lett a Terminátor 2. – Az ítélet napja.

Íme a Terminátor 2. – Az ítélet napja alternatív befejezése:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás