Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rúzsa Magdi megrendítő pillanatokat élt át - fájdalmainak ez lett az eredménye

Rúzsa Magdi megrendítő pillanatokat élt át - fájdalmainak ez lett az eredménye

Zene, Film & Kultúra

Rúzsa Magdi megrendítő pillanatokat élt át - fájdalmainak ez lett az eredménye

Zene, Film & Kultúra

Promotions 07:37

Az énekesnő egy interjú során tárulkozott ki: nehéz időszakon van túl, tavaly lelkileg összezuhant és a gödörből csak egyféleképpen tudott kimászni. 

Rúzsa Magdi lelki viharokon keresztül küzdötte át magát az előző évben, amiről csak most tudott nyilvánosan beszélni. Az énekesnő új videóklipje december elején jelent meg Domine címmel, amit a tavalyi év érzelmi küzdelmei és Istennel való kapcsolata ihletett.

Kiszámíthatatlanul telepedett rá a reménytelenség a véget nem érő hajtás, és a rá nehezedő teher súlya miatt - ebből merített ihletet részben a dalszerző. 

„Tavaly igazán belém mart az élet. Akkor született ez a dal”

– mesélte Magdi egy magazinnak adott interjújában.

Az énekesnő úgy emlékszik vissza az időszakra, mint a rohanás és az elfojtás időszakára: interjúkból interjúkba szaladt, míg belül szétfeszítették az érzései. Megrendítő pillanatokat élt át, mire egyik nap az utolsó interjújához ért.

„Egy kerekasztal-beszélgetésen ültem, de szinte nem is hallottam a kérdéseket, elmosódott minden. Úton hazafelé az autóban potyogtam a könnyeim, mögöttem pedig dőlt össze a világ.

– idézte vissza emlékeit Rúzsa Magdi.

„Otthon a férjem várt az ajtóban, és ott, akkor, a négy fal között összezuhanhattam. Már csak egy ember voltam a kezei között, akinek rettenetesen fáj a szíve. Nem tudom, mások hogy vannak ezzel, de nekem napok kellenek, mire fény jut abba sötét gödörbe, amibe betaszigált az élet.”

A gödörből végül Isten segített neki kijutni elmondása szerint. Ez a kapcsolódás ihlette legújabb dalát, amit már másnap papírra is vetett.

Forrás: Blikk

Borítókép: YouTube.com/magdolnaruzsa (screenshot)