promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító: ez történt Kóbor János halálakor az utolsó percekben
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Omega frontembere mellett végig ott volt a felesége, Zsóka, aki próbálta átadni az összes pozitív energiát, amit felé közvetítettek a rajongók.

A december 6-a innentől gyásznap az Omega zenekar történetében, mert 78 évesen elhunyt az együttes frontembere, Kóbor János.

Az egész országot megrendítette a hír, és sokan még pár nap elteltével sem tudják feldolgozni a tragédiát. Több rajongó is megjelent az Omega énekesének házánál, akik mécseseket gyújtanak Mecky emlékére.

Trunkos András, az Omega menedzsere arra kért mindenkit, hogy hagyják most békében gyászolni a családot, akiknek most nagy nyomást jelent, hogy látják a rengeteg mécsest a ház előtt. Kóbor kislánya, Léna még csak tizennégy éves, szóval neki is őrülten nehéz feldolgozni ezt a tragédiát.

Közben kiderült, hogy igazak voltak a pletykák, szóval Kóbort végig mélyaltatásban tartották az orvosok, aki többet már nem ébredt fel.

Trunkos András most a Blikknek elmondta, milyenek voltak az Omega énekesének utolsó percei.

„A felesége, Zsóka rendszeresen járt be hozzá, hétfő reggel pedig szólhattak neki, hogy eljött az idő. Zsóka ott volt vele, fogta a kezét, amikor meghalt. Biztos vagyok benne, az, hogy a felesége mindennap bement hozzá, az a támogatás és szeretet, amit kapott, az tartotta őt eddig életben, amiatt tudott küzdeni, harcolni, ám a vírus legyőzte a szervezetét”

- nyilatkozta a menedzser.

Kóbor János azért nem akarta beoltatni magát, mert büszke volt arra, hogy tökéletesen egészséges, és hiába próbálták rábeszélni a zenekar tagjai, ebből nem engedett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás