promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos hírt közölt az Omega, ennek nagyon sokan fognak örülni
Borítókép:  Kóbor János / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb nagy bejelentést tett az Omega, miközben a rajongók az együttes frontemberéért, Kóbor Jánosért aggódnak.

Nagyon megrázta az országot, mikor nemrég kiderült, hogy kórházba került a legendás Omega-együttes énekese, Kóbor János. A család hírzárlatot rendelt el a híresség állapotával kapcsolatban, így az aggódó rajongók csupán reménykedni tudnak abban, hogy kedvencük hamarosan jobban lesz, és végre újra a közönség elé állhat – és miközben mindenki erre vár, fontos hírt közölt az Omega.

„December 8-án végre megjelenik a várva várt Omega Testamentum hanglemez és a kiegészítő maxi CD. A normál hanglemez és a maxi CD már előrendelhető számos webáruházban. A gyűjtői kiadás sorszám szerinti értékesítése december 5-én 19:00 órakor kezdődik [...] Fontos tudni, hogy egy vásárló csak 2 példányt vásárolhat. Ez a változat  exkluzív, festővászon jellegű külső csomagolást kapott. A 180 grammos hanglemez korongok alapszíne fehér, azon fekete és ezüst (Ó-Testamentum), illetve fekete és arany (Új-Testamentum) csíkok láthatók. Összesen 250 példányban készült, utángyártás nem lesz!”

– olvasható az Omega közösségi oldalán.

A visszajelzések alapján rengetegen örülnek annak, hogy különleges kiadásban is megkaparinthatják az Omega albumát, viszont sokan félnek attól, hogy nem jut nekik a sorszámozott példányokból, amikből a fenti tájékoztatás szerint nem lesz utánnyomás – így aki most lemarad, az valószínűleg örökre bánhatja.

Itt lehet megnézni az Omega posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás