promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tűzoltók lepték el a Cinema City egyik fővárosi moziját
Borítókép:  InterCom
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

30 tűzoltót riasztottak a moziba, hogy megnézzék a Nagykarácsony című magyar karácsonyi filmet.

December 1-jén, szerda este különleges közönsége volt a Nagykarácsony című filmnek a Cinema City Mammutban, ugyanis a nézőtéren kizárólag tűzoltók ültek a családtagjaikkal.

A film alkotói, a film forgalmazója, az Intercom és a Cinema City ezzel az ingyenes vetítéssel kívánták megköszönni az Országos Katasztrófavédelemnek a tűzoltók áldozatos munkáját, valamint azt a sok segítséget, amit a film forgatásához nyújtottak.

Nem kevesebb, mint 30 hivatásos tűzoltó vett részt az első magyar karácsonyi film elkészítésében. A vetítés után a tűzoltók Ötvös András főszereplőt tiszteletbeli tűzoltó törzszászlós rendfokozattal jutalmazták, Tiszeker Dániel rendező pedig díszoklevelet vehetett át Markos Zoltán ezredestől.

„Megmagyarázhatatlanul jó érzés a tűzoltók között lenni. A sok borzalmat ellensúlyozandó nagyon jó a humoruk. Ők a valóságnak azon a részén végzik a munkájukat, amit mi próbálunk elhazudni vagy elhessegetni magunktól. Emellett az élet lényegibb részét látják és ezért nincs bennük felesleges kamu. Rákerül az arcukra az a sok minden, amit látnak. Olyan kemény emberek, amilyen én mindig csak szerettem volna lenni. Ahol van rá mód, viszem a jóhírüket és beszélek a problémáikról. Azt gondolom, a tűzoltók társadalmilag nincsenek eléggé elismerve és fontos lenne, hogy ez mielőbb változzon!”

– nyilatkozta a film főszereplője, Ötvös András.

Az első magyar karácsonyi filmet már bárki megnézheti az ország valamennyi mozijában, és bizony megéri jegyet váltani rá, mert nemcsak egy könnyed vígjáték, de egy hangulatos karácsonyi alkotás, ami odaillik minden család karácsonyfája alá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás