Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Channing Tatum ismét vetkőzni fog: jön a Magic Mike folytatása!

Channing Tatum ismét vetkőzni fog: jön a Magic Mike folytatása!

Zene, Film & Kultúra

Channing Tatum ismét vetkőzni fog: jön a Magic Mike folytatása!

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 21:41

Örülhetnek azok, akik imádják nézni, ahogy kidolgozott testű férfiak vetkőznek, ugyanis bejelentették, hogy érkezik a Magic Mike harmadik része, amiben természetesen Channing Tatum is visszatér.

2012-ben szinte egyből kultuszfilmmé vált a Channing Tatum főszereplésével készült Magic Mike című Steven Soderbergh-alkotás, amiben betekintést nyerhettünk a férfi stripperek nem mindig fényes életébe. Akadt bőven dráma is a filmben, de a közönséget mégis leginkább a vetkőző, kidolgozott testű szépfiúk látványa kötötte le – nem csoda, hogy Amerikát szinte letarolták a bemutató után az ilyen jellegű műsorok, és természetesen az alkotás is kapott három évvel később egy folytatást.

Most van egy remek hírünk a Magic Mike-széria rajongóinak, ugyanis kiderült, hogy Magic Mike's Last Dance (vagyis: Magic Mike utolsó tánca) címmel jön a harmadik, és valószínűleg egyben utolsó rész, ráadásul ismételten Channing Tatum főszereplésével.

Külön öröm lehet sokak számára, hogy az első rész Oscar-díjas rendezője, Steven Soderbergh is visszatér az íróval, Reid Carolinnal együtt, szóval minden jel arra utal, hogy méltó lezárást kap a Magic Mike trilógia, ami jó eséllyel egy gigaprodukcióval ér véget, hogy a közönség biztosan elégedetten távozzon a mozikból – bár egyelőre arról még nincsenek hírek, hogy mikor kerül bemutatásra a film.

Íme egy kis ízelítő a Magic Mike világából, de csak saját felelősségre:

Borítókép: Magic Mike / Profimedia