promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem fogott rajta az idő: így néz ki most Az elveszett ereklyék fosztogatói bombázója, Tia Carrere – fotók
Borítókép:  Tia Carrere / pinterest.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ország egyik kedvence volt annak idején Az elveszett ereklyék fosztogatói című sorozat, aminek a főszereplője ma is elképesztő formában van.

2000-ben kezdte el vetíteni Magyarországon a TV2 Az elveszett ereklyék fosztogatói című izgalmas, szórakoztató kalandsorozatot, ami eredetileg 1999 és 2002 között futott Amerikában. Az alkotás főszereplője Tia Carrere volt, akit Sydney Foxként ismerhetett meg a hazai közönség, sokakat pedig nem titkolt módon leginkább az ő szépsége vonzott a képernyők elé.

Tia Carrere már 54 éves, jelenleg is aktívan színészkedik sorozatokban és filmekben is egyaránt, pályafutása során pedig Az elveszett ereklyék fosztogatóin kívül olyan sikerekben szerepelt, mint például a Wayne világa, Hawaii Five-0, Félig üres vagy a Két tűz között, amiben Arnold Schwarzenegger és Jamie Lee Curtis oldalán láthattuk őt.

Így néz ki manapság Tia Carrere, akin úgy tűnik, hogy egyáltalán nem fogott az idő, hiszen szinte pontosan úgy néz ki, mint 20 évvel ezelőtt, amikor a televíziózás egyik legszebb arcának tartották őt az emberek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás