promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismerhetetlen egykori csúcsbombázó? Így néz ki most Tom Cruise szerelme a Top Gun-filmből - Kelly McGillis idén lett 64 éves
Borítókép:  ©Paramount/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

2022-ben érkezik a kultfilm második része, de az egykori főszereplő nélkül.

A nyolcvanas évek végén igazi Top Gun-láz söpört végig az egész világon, Tom Cruise, azaz Maverick és Iceman egyszerre olyan nevek lettek, amelyeket felemlegetve mindenki azonnal tudta, hogy miről van szó. A pilótadzseki, majd a napszemüveg hosszú évekig kelendő termékek voltak, és ez részben Tom Cruisenak és Val Kilmernek is köszönhető, akiknek bitangul jól állt a felszerelés.

Ez volt az azóta A-listás szupersztár, Tom Cruise első nagy blockbustere, amelynek nemsokára láthatjuk majd a folytatását is.

Ám az új részben nem lesz már benne Maverick csaja, Charlotte Blackwood asztrofizikus, akit a filmben Kelly McGillis alakított. Tom és Kelly között nagyszerűen működött a kémia, talán ez volt a film egyik legnagyobb erénye.

Az új filmben már nem számítanak rá, McGillis szerint azért nem, mivel "öreg és kövér, ez a film viszont egész másról szól". Az igazság viszont az, hogy McGillis 1990-ben leszámolt Hollywooddal, utána csak kisebb sorozatokban és filmekben szerepelt,

pedig a Top Gun után nagyon úgy tűnt, hogy simán A-listás színész lesz hosszú évtizedekig. De ez a projekt háttérbe szorult az életében.

McGilllisnél később alfa-1-antitripszint diagnosztizáltak, így eltolódtak a priorítások nála, visszavonult és a családjára, a barátaira és a szeretteire fókuszált utána.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás