promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Litkai Gergely „nagy kamunak” tartja a számmisztikát – De vajon mit fog szólni ehhez Berki Krisztián?
Borítókép:  Litkai Gergely / Red Lemon
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma este kerül a tévébe Litkai Gergely Számok című standup műsora, amiben számtalan érdekes témát boncolgat majd a humorista.

Rengetegen kedvelik Magyarországon Litkai Gergely humorát, a rajongói pedig most örülhetnek, hiszen Számok címmel jön a népszerű standupos önálló műsora, amiben matematikus szülők gyereke lévén (ahogy a cím is sugallja) számokról lesz szó – de könnyen lehet, hogy Berki Krisztián nem fogja annyira élvezni az előadást, hiszen míg ő számmisztikushoz fordult, hogy kiderüljön, mi legyen a nemrég született gyermekének neve, addig Litkai Gergely egyenesen kamunak tartja az ilyen dolgokat.

„A házifeladatokhoz hasonlóan az est összeállítását is önállóan végeztem, örültem, hogy megnézték a szüleim és látták, hogy legalább a Pitagorasz-tétel még megy. Nem kell hozzá matek fakt, hogy érthető legyen a műsor, szóval nem az volt a cél, hogy előjöjjön bárkiből is a nemvoltamjómatekból frusztrációja. Lesz szó pápasorszámokról, a cukiság mértékegységéről és arról, hogy miért gyűlöljük a flexelő biciklistákat. A számmisztikát egyébként nagy kamunak tartom, éppen ezért nincsenek kedvenc számaim sem, sőt az erről szóló rész is csak az extrákba fért be, amiket a dumatv.hu oldalon láthatnak majd az érdeklődők a tévés premier után egy hónappal”

– árulta el Litkai Gergely.

Íme egy kis ízelítő a Számok című műsorból, ami ma este 21:00-tól látható a Comedy Centralon – de ahogy a humorista is mondta, egy hónap múlva elérhető lesz a Duna televízió oldalán, szóval nem kell szomorkodniuk azoknak, akik lemaradtak az igencsak viccesnek ígérkező előadásról:

Forrás: Red Lemon közlemény

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás