promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Marvel bemutatta az új Venomot, aki nem Tom Hardy
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amerika kapitány és Vasember után most új Venom is bemutatkozik a Marvel világában.

Nemcsak a Marvel Filmes Univerzumban, de a képregényekben is folyamatosan új fejezetek nyílnak, új történeteket mesélnek el új karakterekkel, akik valamelyik, már jól ismert szuperhős nyomdokaiba lépnek. Ilyen volt Amerika kapitány karaktere is, akit a képregényekben már többen is megformáltak, és most már az MCU-ban is más vette át az ikonikus pajzsot Sam Wilson személyében, aki a Sólyom és a Tél Katonája című sorozatban vette át az igazság bajnokának szerepét.

Vasember nyomdokaiba is más lépett már a képregényekben, aki nemsokára az egyik jövőbeni Marvel-filmben is bemutatkozik, és most egy régi-új szupergonosz is bemutatkozik. A King of Black című crossover egy olyan ponthoz ér Venom történetében, ami sok rajongónak fog csalódást okozni, de a készítők úgy gondolták, ideje elengedni Eddie Brock karakterét.

Az új történetfolyamban Venom és Eddie nem sokáig élvezhetik, hogy ők együtt a szimbiótás istene. A Knull-al folytatott küzdelem után hőseink próbálnak rendet rakni az űrben, és eközben figyelmeztetik őket, hogy Eddie hamarosan meg fog halni. Ezért visszatérnek a Földre, majd Eddie egy motelszobában találkozik a fiával, Dylan-el. Később egy katonai alakulat rajtuk üt, és egy robbanás miatt Eddie életét veszti. Így aztán Dylan lesz Venom új szimbiótapartnere.

Érdekes viszont, hogy Eddie karaktere csak fizikálisan hal meg a történetben, az elméje az időtől függetlenné válik, ezáltal képes lesz majd a jövőbe látni, és találkozni tud Kang-al, a Hódítóval.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás