Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A magyar Charles Bronson újra lecsap: kertészként mészárolja a rosszfiúkat – előzetes

A magyar Charles Bronson újra lecsap: kertészként mészárolja a rosszfiúkat – előzetes

Zene, Film & Kultúra

A magyar Charles Bronson újra lecsap: kertészként mészárolja a rosszfiúkat – előzetes

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 08:38

Megérkezett a magyar Charles Bronson, vagyis Robert Bronzi legújabb filmjének előzetese, amiben ismét olyan kemény, mint a fagyott beton.

A legendás Charles Bronson 2003-ban hunyt el, és hatalmas űrt hagyott maga után, amit valakinek muszáj volt kitöltenie. Ekkor jött a képbe Kovács Róbert, aki annyira hasonlít a világsztárra, hogy itthon mindenki Bronzinak hívta, így elkerülhetetlen volt, hogy valamikor Hollywood is felfigyeljen rá. 2017-ben megtörtént a nagy áttörés: főszerepet kapott egy filmben Robert Bronziként, és azóta is folyamatosan hozza nekünk a tökös alkotásokat.

Robert Bronzi most a The Gardener című akciófilmben szerepel Gary Daniels mellett, és úgy tűnik, hogy megint jól helyben hagyja a rosszfiúkat, hiszen egy olyan visszavonult katonát alakít, aki egy családnál éli a nyugodt kis életét kertészként, de mikor agresszív rablók törnek rájuk, kénytelen szabadjára engedni a benne lakozó, rég elfojtott indulatokat.

Sokaknak ismerős lehet a történet, amit az előzetes alapján kicsit sem fognak túlbonyolítani, de legalább annál élvezetesebb lesz, mivel Robert Bronzi most is kőkemény, az ellenfelei pedig még csak nem is sejtik, hogy a magyar Charles Bronson mire képes – szóval aki szeretne kicsit visszacsöppenni a '90-es évek akciófilmjeinek hangulatába, az mindenképp nézze meg a december 28-án érkező The Gardenert.

Íme az előzetes:

Borítókép: The Gardener / imdb.com (screenshot)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria