promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szexmániás VV Virág csúnyán leszerepelt az X-faktorban
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Virág nem sokáig jutott az X-faktorban, Gáspár Laci könyörtelenül kiosztotta a versenyzőt a Táborban. Hörcher László pedig ismét kiirtotta a mentorokat.

Szombaton láthattuk az idei X-faktor táborának első részét, melynek első feladata az volt, hogy a versenyzők csapatokba verődve betanuljanak vagy csaját stílusukra átdolgozzanak egy ismert dalt. Ezt az akadályt persze nem sikerült mindenkinek megugrania, sokakat elég hamar hazaküldtek a mentorok, köztük VV Virágot is, aki puszítító éneklés után távozott a versenyből.

„Konkrétan egy tiszta hangod nem volt!”

- mondta az egykori villalakó szemébe Gáspár Laci.

Közben Hörcher László, aki mindenki megdöbbenésére továbbjutott az előválogatón, nem jelent meg időben a táborban, ezért automatikusan kiesett. A hírhedt gitártörő később aztán megérkezett a stúdióba, és egy olyan polgárpukkasztó produkcióval ingerelte fel a mentorokat, hogy azok nem is kívántak ott maradni a teremben.

Hörcher végül magából kikelve sértegette a zsűrit, és hosszú percekig nem volt hajlandó elhagyni a színpadot.

Az X-Faktor előző 9 évadában a lányok, fiúk és zenekarok mellett a negyedik kategória a 25 pluszos versenyzők voltak. A 10. évadban azonban annyi tehetséges fiatal érkezett, hogy a korhatár 22 pluszosra módosult. A tábor első adásában teljesült Gáspár Laci kívánsága, hiszen a 22 pluszos kategóriát kapta. Csobot Adél a zenekarokkal vág majd neki a következő megmérettetésnek, Puskás Peti a lányokkal bizonyíthat, ByeAlex pedig a fiúkkal indul a mentorházba.

A székes feladatot a 22 pluszos kategória kezdte. Gáspár Laci székeinek megszerzése nem volt egyszerű feladat, hiszen a mentor sorra küldte haza a versenyzőket, csak a hatodik énekesnek sikerült meglágyítani Laci szívét és széket szereznie. A mentorok pedig nem mindig értettek egyet Laci döntéseivel, így feszült pillanatokból sem volt hiány.

Laci egyik versenyzője nagyon közel állt ahhoz, hogy széket kapjon, de aztán olyan megjegyzést tett a színpadon, hogy a mentor felháborodott, és azonnal elküldte.

A Survivor-ből ismert Catherine Dederick Mardoll-t mind ez idáig csak angolul hallhattuk rappelni, de olyannyira bizonyítani akart a mentoroknak, hogy életében most először magyarul is rappelt. Gáspár Laci sokáig nem volt biztos benne, hogy szüksége van egy ilyen előadóra a mezőnyébe, mint Catherine, de végül a többiek meggyőzték arról, hogy a 25 éves lány különleges tehetséggel megáldott színfoltja az idei évadnak.

Vasárnap este a tábor második adása következik: jön Adél, Peti és Alex, akik Lacihoz hasonlóan nem adják majd könnyen a mentorházba vezető székeket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás