Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sokan haltak meg a koncertjén – most megszólalt a világhírű előadó

Sokan haltak meg a koncertjén – most megszólalt a világhírű előadó

Zene, Film & Kultúra

Sokan haltak meg a koncertjén – most megszólalt a világhírű előadó

Zene, Film & Kultúra

BTP 16:45

Travis Scott is nehezen tudja feldolgozni ezt a tragédiát.

Pénteken óriási tragédia történt Travis Scott koncertjén, az Astroworld zenei fesztiválon Texasban. A pánik akkor tört ki, amikor a tömeg nagyobbik része hirtelen megindult a színpad felé.

A koncerten nyolcan meghaltak és több százan megsérültek. A halálos áldozatok nevét és korát nem hozták nyilvánosságra, de Linda Hidalgo, a texasi Harris megye bírája azonban azt mondta, egyikük mindössze tízéves volt.

A Daily Mail arról cikkezz, hogy az egyik fesztiválozó kábítószert injekciózott legalább egy nézőbe, és emiatt riadt meg a tömeg. Ezzel kapcsolatban megindult a nyomozás, így pontos információkat csak később fog nyilvánosságra hozni a rendőrség.

 

A fellépésen körülbelül 50 ezren vehettek részt. Travis Scott többször is megállt koncert közben, de csak később eszmélt rá, hogy nagyobb a baj mint gondolta. A sok sérült és a kialakult helyzet miatt a fesztivál utolsó napját törölték.

Travis Scott is megszólalt az ügyben, és elmondta, hogy sosem gondolta volna, hogy ilyen valaha is megtörténik az ő fellépésén. A rapper a rajongóknak is üzent, hogy akinek bármilyen információja van az esettel kapcsolatban, az értesítse a hatóságokat.

Scott azt is hozzátette, hogy a houstoni közösséggel együtt mindenben támogatni fogja a rászoruló családokat.

Borítókép: Profimedia