promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone ellenfelére talált - ez a kemény harcművész rúghatja szét a világsztár s*ggét A feláldozhatók 4-ben
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megvan, ki játssza A feláldozhatók 4. főgonoszát, és bizony Sylvester Stallone felkötheti a gatyáját.

Javában forog A feláldozhatók 4. része, de Sylvester Stallone már két hete leköszönt. A veterán akcióhős a közösségi oldalán jelentette be, hogy ezzel végleg elbúcsúzott Barney Ross karakterétől, akit 2010 óta formál meg a filmekben.

„Ideje továbbállni, ez volt az utolsó napom. Örülök, de tudjátok, ez mindig keserédes pillanat, amikor valami olyan ér véget számodra, amelyhez nagyjából tizenkét éve igen erősen kötődsz, és készen állsz arra, hogy átadd a stafétabotot Jasonnek. […] A legnagyszerűbb dolog [az életben] az, ha az ember képes filmeket csinálni és szórakoztatni, illetve egy kis üzenetet is közvetíteni, ugyanis én a sikerfilmjeimben mindig is arra törekedtem, hogy meg legyen bennük az emberi oldal, a kötődés. Nem annyira az akció a lényeg, az magától értetődő, sokkal inkább az [a cél], hogy utat találjak a nézőhöz olyan módon, hogy azonosulni tudjon a karakterekkel, bármi legyen is a küldetésük"

- fogalmazott a videóban Stallone, aki az utolsó A feláldozatók-kalandjában sem aprózza el a dolgokat.

Ezúttal is sikerült egy kemény ellenfelet találni neki Iko Uwais személyében. A 38 éves indonéz színész, kaszkadőr, harc koreográfus és harcművész eddig olyan produkciókban tűnt fel, mint A rajtaütés, a 22 mérföld, a Véres hármas, a Headshot, az Übergáz, vagy a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek.

Uwais karakterének nevét egyelőre nem tudni, de az már biztos, hogy egy korábbi katonatisztről van szó, aki otthagyta a sereget, és felcsapott fegyverkereskedőnek. Persze nem egyedül száll majd szembe Stallone csapatával, hanem a saját magánhadseregével, így aztán biztosra vehetjük, hogy az új filmben is páratlan akciójeleneteket fogunk látni.

A feláldozhatók 4. Stallone, Statham, és Uwais mellett olyan színészeket vonultat majd fel, mint Dolph Lundgren, Randy Couture, 50 Cent, Megan Fox, Tony Jaa, Andy Garcia, Sheila Shah, Jacob Scipio és Levy Tran.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás