promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyerő páros: megvannak az első kiesők, akikre csupán egyetlen sztárpár szavazott – videó
Borítókép:  Sajtóklub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nádai Anikóék voltak a Nyerő páros első kiesői, miután a többiek többsége Molnár Gusztávékra szavazott – bár úgy tűnt, hogy leginkább sajnálatból.

Az RTL Klubon futó Nyerő páros harmadik adásában sorsdöntő pillanathoz érkeztek a szereplők, ugyanis Nádai Anikóék és Molnár Gusztávék kerültek a veszélyzónába, a többieknek pedig el kellett dönteniük, hogy melyik páros maradjon játékban.

Nádai Anikóékat többen is személyesen ismerték bent, ráadásul úgy tűnt, hogy a kapcsolatuk kiegyensúlyozott és felfelé ível; míg Molnár Gusztávékról szinte senki sem tudott, mégis mindenkit meghatott a vallomásuk, ami szerint rengeteg komoly problémával küzdenek, de kitartanak egymás mellett.

A szavazás eldöntötte, hogy az ismertség, vagy a sajnálat tudja tovább juttatni a versenyzőket: Nádai Anikóékra egyedül Kulcsár Edináék voksoltak, a többiek pedig mind azt szerették volna, hogy Molnár Gusztávék maradjanak, mert nekik nagyobb szükségük van erre a műsorra, hogy a színész bizonyítsa szerelmét a párjának, akit titokban már el is vett feleségül.

Nádai Anikóék meglepődtek a döntésen, aminek a hírét szinte sokkos állapotban fogadták, hiszen ők voltak az első érkezők, és így az első kiesők is – bár az egyik feladatnál csúfosan leszerepeltek, és azt lehetett érezni rajtuk, hogy nincsenek egy hullámhosszon, szóval valójában nem olyan meglepő, hogy nekik kellett távozniuk.

Íme a szavazás, kiesés és a búcsú pillanatai:

Itt pedig Nádai Anikóék elrontott feladata, amiből mindenki láthatja, hogy miért kerültek veszélyzónába:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás