Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hamarosan hatalmas világsztárok fognak hemzsegni Budapesten

Hamarosan hatalmas világsztárok fognak hemzsegni Budapesten

Zene, Film & Kultúra

Hamarosan hatalmas világsztárok fognak hemzsegni Budapesten

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 16:56

Az Arénában rendezik meg a 2021-es MTV Europe Music Awards díjátadót.

Magyarország volt az MTV EMA 2020 egyik házigazdája, de hát ez koronavírus-járvány miatt nem sikerült túl izgalmasra.

A Palvin Barbival és David Guettával eladott showt főleg a Little Mix nevű lányegyüttes tagjai vezényelték le Londonból. Budapest mellett még Veszprém és Esztergom kapott egy nagyon pici bemutatkozást.

David Guetta itt volt nálunk a fővárosban, és hozta magával Rayet, akivel előadták a Let’s Loveot a Széchenyi Gyógyfürdőben, persze közönség nélkül, lézerek közé bújva. Guetta amúgy nemrég lett ismét a világ legjobb DJ-je a már nem túl nagy presztízsű DJ MAG szavazáson. Azt nem tudni, hogy az idén megrendezett showban a lemezlovas vagy Palvin Barbi kap-e valamilyen szerepet.

A 2021-es díjátadót most már tényleg nagyközönség előtt rendezik meg Budapesten. Nem rég lett hivatalos, hogy a pontos helyszín a 20 ezer férőhelyes Papp László Budapest Sportaréna lesz.

A MTV EMA Instagra,-oldalán egy videóban bejelentették, hogy a gála november 14-én, vasárnap kerül megrendezésre. Szóval érdemes lesz nyitott szemmel járni, mert azon a hétvégén valószínűleg elég sok sztárba lehet majd belebotlani, akik szeretnék felfedezni a magyar fővárost.

Borítókép: Profimedia