Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az RTL Klub kivágta az Álarcos énekes egyik legjobb részét - videó

Az RTL Klub kivágta az Álarcos énekes egyik legjobb részét - videó

Zene, Film & Kultúra

Az RTL Klub kivágta az Álarcos énekes egyik legjobb részét - videó

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 13:32

Eddig soha nem látott felvételek kerültek elő az Álarcos énekesből.

Az Álarcos énekes előző adásában két leleplezés is történt: a nyomozók először bedobták az utolsó szuperkártyájukat, és sikeresen megfejtették, hogy a Gorilla-maszk mögött Lotfi Begi rejtőzött, míg az adás végén a Szarvast szavazták ki, aki a műsor egyik legkiemelkedőbb produkcióját nyújtotta a múlt héten; a jelmez mögött Zámbó Krisztián volt.

Az RTL Klub nem kevesebb, mint négy olyan jelenetet tett közzé a műsor hivatalos weboldalán, amelyeket nem láthattunk a televízióban. Ezek közül az egyikben azt nézhetjük meg, hogy a nyomozók végül miért a Szarvas leleplezése mellett döntöttek.

Egy másik jelenetben Fluor Tomi be akarta bizonyítani, hogy ő is tud úgy guggolni, mint a Cápa.

A Lovag és a Csacsi produkciója után Fluor Tomi olyat mondott, ami nagyon nem tetszett a versenyzőknek. Szandi után Fluor is kapott egy középső ujjat a párostól. Hogy mivel sértette meg a nyomozó az énekeseket, az a videóból kiderül.

Az utolsó kimaradt jelenetben a nyomozók produkcióját hallhatjuk, közösen adták elő az Aladdin című Disney-film egyik betétdalát; legalábbis megpróbálták. Érdekesség, hogy az előző adás vendégnyomozója Miller Dávid volt, aki a 2019-es élőszereplős Aladdinban a főszereplő magyarhangját adta.

Borítókép: Sajtóklub