Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sylvester Stallone befejezte: hivatalosan is átadja a stafétabotot Jason Stathamnek?

Sylvester Stallone befejezte: hivatalosan is átadja a stafétabotot Jason Stathamnek?

Zene, Film & Kultúra

Sylvester Stallone befejezte: hivatalosan is átadja a stafétabotot Jason Stathamnek?

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 18:18

Sylvester Stallone máris befejezte a Feláldozhatók 4 forgatását, és úgy tűnik, hogy hamarosan teljesen átadja a nagy sikerű akciószériát Jason Stathamnek.

Sokan meglepődtek, mikor nemrég kiderült, hogy hét év kihagyás után jön a Feláldozhatók 4. része, amiben Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren és Randy Couture is visszatérnek, ráadásul most Megan Fox, Andy Garcia, 50 Cent és Tony Jaa is csatlakoznak hozzájuk, hogy ismét kapjunk egy kőkemény, klasszikus hangulatú akciófilmet – amit már el is kezdtek forgatni.

Úgy tűnik, hogy Sylvester Stallone elég kevés ideig dolgozott a Feláldozhatók 4-en, mivel mindössze pár nap alatt letudta az összes jelenetét, majd megosztott az utolsó napján egy videót, amiben kifejezetten aggasztó dolgot mondott: Sly elárulta, hogy átadja a szériát Jason Stathamnek.

Ezek szerint a Faláldozhatók folytatása leginkább Jason Statham karakteréről fog szólni, ami egyáltalán nem baj, hiszen ő a filmek egyik kiemelkedő alakja – de felmerülhet a kérdés, hogy mi lesz ezek után Sylvester Stallone-nal, mivel így még az is könnyen lehet, hogy megölik őt a következő részben, ennek pedig nagyon nem örülnének a rajongók.

Hamarosan kiderül, hogy mit tartogat a Feláldozhatók-széria jövője, de addig is reménykedhetünk abban, hogy ha a következő részben nem is, de utána mindenki visszatér, és senki se fog meghalni a szereplők közül.

Itt lehet megnézni Sylvester Stallone videóját:

Borítókép: Sylvester Stallone és Jason Statham / Profimedia