Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Saját sorozatot kap a Marvel rajongók legújabb kedvence

Saját sorozatot kap a Marvel rajongók legújabb kedvence

Zene, Film & Kultúra

Saját sorozatot kap a Marvel rajongók legújabb kedvence

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 21:21

Örülhetnek azok, akik imádták a WandaVision főgonoszát, ugyanis saját sorozatot fog kapni a Disney+-on.

Idén került bemutatásra a Disney+-on a WandaVision című Marvel sorozat, amiben egy kicsit jobban megismerhettük az Elizabeth Olsen által alakított Skarlát Boszorkányt. Az alkotás hatalmas siker lett, a nézők pedig egyből beleszerettek a zseniális Kathryn Hahn szórakoztatóan gonosz karakterébe, Agatha Harknessbe, akinek a szériában hallható fülbemászó dala nemrég Emmy-díjat nyert a készítőknek.

Van egy jó hírünk azoknak, akiknek nem volt elég ennyi Agatha Harknessből, ugyanis úgy tűnik, hogy a karakter saját sorozatot kap a Disney+-on, ráadásul nem csupán Kathryn Hahn tér vissza, de a WandaVision alkotója, Jac Schaeffer is – szóval jó eséllyel maradni fog a jól megszokott minőség.

Agatha Harkness tényleg egy nagyon érdekes figura, akit rengetegen megkedveltek a WandaVisionben, így érthető, hogy a stúdió miért döntött úgy, hogy saját sorozatot szentel neki – már csak az a kérdés, hogy hosszú távon hogyan fog illeszkedni ez a karakter a Marvel folyton fejlődő világához, illetve hogy egyedül megállja-e majd a helyét egy külön szériában.

Borítókép: Kathryn Hahn a WandaVision című sorozatban / Profimedia