promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Saját sorozatot kap a Marvel rajongók legújabb kedvence
Borítókép:  Kathryn Hahn a WandaVision című sorozatban / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek azok, akik imádták a WandaVision főgonoszát, ugyanis saját sorozatot fog kapni a Disney+-on.

Idén került bemutatásra a Disney+-on a WandaVision című Marvel sorozat, amiben egy kicsit jobban megismerhettük az Elizabeth Olsen által alakított Skarlát Boszorkányt. Az alkotás hatalmas siker lett, a nézők pedig egyből beleszerettek a zseniális Kathryn Hahn szórakoztatóan gonosz karakterébe, Agatha Harknessbe, akinek a szériában hallható fülbemászó dala nemrég Emmy-díjat nyert a készítőknek.

Van egy jó hírünk azoknak, akiknek nem volt elég ennyi Agatha Harknessből, ugyanis úgy tűnik, hogy a karakter saját sorozatot kap a Disney+-on, ráadásul nem csupán Kathryn Hahn tér vissza, de a WandaVision alkotója, Jac Schaeffer is – szóval jó eséllyel maradni fog a jól megszokott minőség.

Agatha Harkness tényleg egy nagyon érdekes figura, akit rengetegen megkedveltek a WandaVisionben, így érthető, hogy a stúdió miért döntött úgy, hogy saját sorozatot szentel neki – már csak az a kérdés, hogy hosszú távon hogyan fog illeszkedni ez a karakter a Marvel folyton fejlődő világához, illetve hogy egyedül megállja-e majd a helyét egy külön szériában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás