promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone és Jason Statham olyanok a Feláldozhatók 4 forgatásán, mint két huncut kölyök – képek
Borítókép:  Sylvester Stallone és Jason Statham / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett az első kép a Feláldozhatók 4 forgatásáról, és nagyon úgy tűnik, hogy Sylvester Stallone és Jason Statham kifejezetten jól érzik magukat.

Rengetegen örültek, mikor Sylvester Stallone bejelentette, hogy hét év kihagyás után elkészül a Feláldozhatók-széria negyedik része, amiben Sly mellett Jason Statham, Randy Couture és Dolph Lundgren is visszatérnek – ráadásul állítólag csatlakozik hozzájuk Andy Garcia, Tony Jaa, 50 Cent és még Megan Fox is, szóval nem semmi a szereplőgárda.

Sylvester Stallone most megosztotta az első forgatási fotókat a Feláldozhatók 4-ből, ami alapján nagyon jó hangulatban telnek a munkálatok, hiszen a két világsztár úgy néz ki a képeken, mintha újra huncut kölykökké váltak volna, akik minden rosszban és mókában benne vannak – hiába 75, illetve 54 évesek.

A Feláldozhatók jelen állás szerint jövőre érkező folytatását az a Scott Waugh rendezi, akinek a 2014-es Need for Speed filmet is köszönhetjük, szóval elvileg jó kezekben van a milliók által várt alkotás, amiben ismét zúzni fognak kedvenc akcióhőseink – egyedül az lehet sokak számára elkeserítő, hogy az eredeti gárdából többek között Jet Li és Terry Crews is hiányozni fog.

Itt lehet megtekinteni Sylvester Stallone és Jason Statham mókázását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás