Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Október közepétől lehet majd jegyeket kapni a budapesti Red Hot Chili Peppers koncertre

Október közepétől lehet majd jegyeket kapni a budapesti Red Hot Chili Peppers koncertre

Zene, Film & Kultúra

Október közepétől lehet majd jegyeket kapni a budapesti Red Hot Chili Peppers koncertre

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 18:58

Már a Live Nation is hivatalosan megerősítette, hogy jövőre fellép Budapesten a csapat.

A Lángoló Gitárok blog még egy Facebookos promóvideóból szúrta ki még csütörtök délelőtt, hogy 2022-ben ismét Magyarországra látogat a Red Hot Chili Peppers.

Most már a hivatalos bejelentés is megérkezett, szóval biztos, hogy a csapat nálunk is koncertezik a Papp László Arénában méghozzá június 15-én.

A band világkörüli turnéjához olyan előadók és bandák csatlakoznak, mint A$AP Rocky, The Strokes, Beck, Anderson.Paak & The Free Nationals, HAIM, St. Vincent, valamint Thundercat és King Princess.

Nálunk úgy néz ki a lista alapján, hogy A$AP Rocky és Thundercat lesz a felvezetés. 

A 32 városból álló világkörüli stadionturné június 4-én, szombaton kezdődik a sevillai Estadio La Cartuja-ban, Spanyolországban. A koncertkörút többek között Londonban, Párizsban, Dublinban, Los Angelesben, Chicagóban, New Yorkban is megáll, mielőtt az arlingtoni Globe Life Fieldben, Texasban véget ér szeptember 18 -án.

A 2022-es turnén John Frusciante gitáros visszatér a bandába, valamint ez lesz a zenekar első stadionturnéja az Államokban. A Red Hot Chili Peppers karrierje legnagyobb slágereiből és a készülő új album dalaiból állítja össze a programot.

Jegyek 2021. október 15-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon. A hivatalos rajongói klub, valamint a regisztrált Live Nation tagok számára az exkluzív elővásárlási lehetőség október 13-án 10 órától lesz elérhető.

Érdemes résen lenni, mert a csapat 2016. szeptember 1-jén és 2-án két telt házas koncertet adott nálunk, és a jegyek semmi perc alatt elfogytak akkor is.

Borítókép: Profimedia