promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felháborító gyávaság az Álarcos énekesben: ezzel szúrja ki a szemünket az RTL Klub?
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szulák Andrea volt az Álarcos énekes Zombija, az ő kiejtése pedig tökéletesen bizonyítja, hogy mennyire bátortalan az RTL Klub műsorának mostani évada.

Lezajlott az RTL Klubon futó Álarcos énekes című műsor harmadik évadának negyedik része is, amiben Fluor Tomi szuperkártyájának köszönhetően egy helyes tipp után Nótár Mary lepleződött le, aki a Katica maszkja mögött rejtőzött. Fluor Tomi, Szandi, Szabó Zsófi és Nagy Ervin végül úgy döntöttek, hogy a Zombit küldik haza, ez pedig nemcsak meglepő volt, de felháborítóan gyáva is.

A Nyomozóknak leesett az álluk, mikor kiderült, hogy Szulák Andrea volt a Zombi, hiszen annyira rejtélyesen sikerült előadnia a karaktert, hogy még a nemét is csak Fluor Tomi tudta eltalálni – ez pedig annak köszönhető, hogy az énekesnő direkt úgy járt, mint egy férfi, hogy megtévesszen mindenkit.

A Zombi volt az egyedüli karakter, aki képes volt igazi érdekességet csempészni az idei évadba, ugyanis a többi játékossal szemben őt tényleg rettenetesen nehéz lett volna kitalálni Szulák Andrea tehetsége és sokszínűsége miatt.

Kár, hogy a Nyomozók nem voltak elég bátrak, és a könnyebbik utat választották, hiszen ezzel megfosztották a nézőket attól, ami miatt leginkább szeretik ezt a műsort: a sötétben találgatás és az apróságokon alapuló nyomozás izgalmától.

Itt lehet megnézni Szulák Andrea leleplezését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás