promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL Klub folytatja a hagyományt: idén is gyűjt a Bátor Tábornak
Borítókép:  Bátor Tábor
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szeptember 18-án adománygyűjtő különkiadással jelentkezik az RTL Klub Fókusz Plusz című műsora a Bátor Tábor 20 éves születésnapja alkalmából. Az élő adás két házigazdája Barabás Évi és Tokár Tamás lesz.

A szeptember 18-án 19 órakor kezdődő egyórás élő adás ezúttal a Bátor Tábor Alapítvány számára gyűjt adományt. A műsorban többek között Puskás-Dallos Bogi, Puskás-Dallos Peti és Trokán Anna kívánnak majd boldog születésnapot a Bátor Tábornak.

A Bátor Tábor az elmúlt 20 évben több mint 15,000 súlyosan, krónikusan beteg gyereknek és családtagjaiknak adott bátorságot különböző programjain. A Bátor Tábor azonban több mint egy tábor. A tábori programok mellett GO! programjukkal a kórházakba is elviszik a gyógyító élményeket, valamint most induló iskolai programjukkal segítik a beteg gyerekek visszailleszkedését a közösségbe.

Az adománygyűjtés mellett a Fókusz Plusz különkiadása bemutatja a Bátor Tábor mindennapjait. A szeptember 18-i adásban a nézők megismerhetik Áront, aki az egyik első táborozó volt 20 évvel ezelőtt, és azóta is élete része a Bátor Tábor. Később önkéntesként tért vissza, ahol megismerte a szintén táborozóból lett önkéntest, Zsófit, akivel azóta már egy családot alkotnak kisfiukkal együtt. A szombati adásban emellett két olyan családdal is találkozhatnak a nézők, akik idén nyáron a Családi Fellélegző programokon vettek részt, továbbá a műsor betekintést nyújt abba is, milyen volt a karantén időszaka a kezelésre szoruló gyerekek számára, és hogyan segített nekik a Bátor Tábor GO! programja a sokszor hónapokig tartó kórházi tartózkodás alatt.

Az adománygyűjtéshez bárki csatlakozhat, ha a 13600-as telefonszámra elküldi a 02-es kódot SMS-ben, vagy a szám felhívása után beüti a 02-es kódot. Ezzel bruttó 500 forinttal támogatja a Bátor Tábor Alapítvány munkáját.

Az elmúlt évek során az RTL Klub Fókusz Plusz című műsora megközelítőleg 73 millió forint támogatást gyűjtött össze a Bátor Tábornak.

A 13600-as adományvonalra érkező hívásokkal és SMS üzenetekkel, valamint a 02-es kód megadásával egész évben támogatható a Bátor Tábor Alapítvány áldozatos munkája.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás