promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Évek óta vártak erre a Marvel-rajongók, most végre teljesülhet az egyik legnagyobb vágyuk
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy nap ez a Pókember-rajongók számára.

Hamarosan bemutatják a mozikban a nagy sikernek örvendő Venom várva-várt folytatását, a Vérontót, amiben Tom Hardy ellenfelét ezúttal Woody Harrelson alakítja. A 2. részhez nemrég egy új előzetes is érkezett, amelyet az alábbi videóban nézhettek meg:

A Venom 2-ről a napokban érkeztek meg az első reakciók, melyek alapján joggal reménykedhetünk benne, hogy a Vérontó egy méltó folytatása lesz az első résznek. Ugyan a mindössze 90 perces játékidő, és a PG-13-as besorolás sokak kedvét szegte már most a filmtől, mindenképpen biztató, hogy az amerikai kritikusok egy remekműnek tartják a Venom 2-t.

Persze így is óriási várakozás övezi a produkciót, és sokan bíznak benne, hogy Tom Holland Pókembere már most fel fog bukkanni a Marvel-karakterek Sony Pictures-univerzumában, de a filmet rendező Andy Serkis ezt erősen cáfolja. Azonban egy jó hírrel is szolgált a Marvel-rajongóknak, hiszen bejelentette, hogy Pókember össze fog csapni Tom Hardy Venomjával majd az egyik jövőbeni projektben.

„Persze, hogy meg fog történni. De nagyon sok... Nézd, minden attól függ, hogy mikor akarsz eljutni odáig, és attól is, hogy mekkora rá az igény. Ha az emberek több Venom-sztorit akarnak, és rögtön Pókemberre ugrunk, akkor nagyon sok nagyszerű szupergonosz karakterről maradhatunk le. Szóval ha elsietjük a dolgot, akkor bizonyos értelembn bezárunk más ajtókat”

- nyilatkozta Serkis az amerikai IGN-nek.

Ha Pókember nem is, de Michael Keaton Keselyűje valamilyen formában biztosan benne lesz a Venom 2: Vérontó-ban, és talán már a decemberben érkező, még az MCU-hoz tartozó Pókember: Nincs hazaút-ban is kapunk utalást arra, hogy Tom Holland hogyan fog először megjelenni a Sony Pókemberes univerzumában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás