Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Még lehet jelentkezni az RTL Klub népszerű műsorába! – itt vannak a részletek

Még lehet jelentkezni az RTL Klub népszerű műsorába! – itt vannak a részletek

Zene, Film & Kultúra

Még lehet jelentkezni az RTL Klub népszerű műsorába! – itt vannak a részletek

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 08:38

Az RTL Klub továbbra is várja a vállalkozókat a Cápák között következő évadába.

A Cápák között három sikeres évad után folytatódik, újra jelentkezhetnek azok a vállalkozások, melyek tulajdonosai befektetőket keresnek üzletük fellendítésére, megerősítésére, vagy megmentésére.

Az RTL Klub üzleti showműsorának Cápái olyan üzletemberek, akik saját pénzüket kockáztatva döntik el, hogy beszállnak-e egy üzletbe, vagy sem. Az elmúlt évadok során ennek köszönhetően több tucat kis-, és középvállalkozás valamint startup talált befektetőt és üzleti mentort magának.

Ezek a cégek - kapcsolatrendszerüket kiterjesztve, eladásaikat felpörgetve, árbevételüket megsokszorozva váltak a piacon még ismertebbé - és tudtak a Cápák segítségével jövedelmezőbb vállalkozást építeni. Tehát nem csak üzleti partnert nyertek maguknak, hanem a műsor sikerességének köszönhetően országos népszerűségre is szert tettek, miután bemutatkoztak a Cápák előtt.

A műsor szakmai partnereinek köszönhetően pedig plusz támogatásokat és üzleti lehetőségeket kaptak azok, akik szerepeltek az RTL Klub üzleti showműsorában és ez a következő évadban is így lesz.

Aki tehát úgy érzi, hogy vállalkozásával, vagy üzleti ötletével szeretne a Cápák elé állni, az alábbi linken jelentkezzen: https://rtl.hu/rtlklub/capakkozott/jelentkezz7

Borítókép: RTL Klub

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria