promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rossz hírünk van Sylvester Stallone rajongóinak: egy évvel tovább kell várniuk
Borítókép:  Sylvester Stallone / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone már nagyon izgatott, hogy a közönség végre láthassa őt szuperhősként a Samaritan című filmben – de úgy tűnik, hogy ez még jóval odébb van.

A Rocky- és Rambo-széria sztárja, Sylvester Stallone egy igazán különleges alkotással készül a rajongóinak, hiszen ő a főszereplője a Samaritan című, hamarosan érkező akciófilmnek, amiben életében először szuperhőst fog alakítani. Rengetegen várják már Julius Avery (Overlord) izgalmasnak ígérkező művét, éppen ezért olyan szomorú, ami most kiderült.

Bejelentették, hogy a Samaritan bemutatóját nagyjából egy évvel elhalasztják a járvány miatt, így csak 2022. augusztus 26-án kerül majd a mozikba – pedig arról volt szó, hogy még idén nyáron láthatjuk Sylvester Stallone szuperhősös filmjét, ami a Végtelen útvesztő című horrort is jegyző Bragi F. Schut forgatókönyve alapján készült.

A rendező szerint Sylvester Stallone igazán odatette magát ebben a filmben, és már alig várja, hogy mindenki láthassa a legendás színészt szuperhősként. Nagy kár, hogy egy évvel eltolták a premiert, pedig nagyon érdekesen hangzik a történet: Sly egy olyan szuperhőst alakít, aki több évtizeddel ezelőtt egy epikus csata után eltűnt, és mindenki azt hitte, hogy meghalt – de most megtalálja őt egy fiatal srác.

Julius Avery az Overlorddal bizonyította, hogy remekül ért az erőszakhoz és a feszültségkeltéshez, ráadásul példásan használja a rendelkezésére álló filmes eszközöket, így könnyen lehet, hogy a Samaritan lesz Sylvester Stallone karrierjének egyik legnagyobb sikere.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás