Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hatalmas titkok derülnek ki a Keresztanyu 2. évadában

Hatalmas titkok derülnek ki a Keresztanyu 2. évadában

Zene, Film & Kultúra

Hatalmas titkok derülnek ki a Keresztanyu 2. évadában

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 10:50

Akcióba lendül a Makkosszállási Madonna, hogy felforgassa a kisváros lakóinak életét.

Augusztus 9-én visszatér a Keresztanyu. Az RTL Klub sikersorozatához nemrég három rövid előzetes is érkezett, amelyben akcióba lendül a Makkosszállási Madonna, és felforgatja mindenkinek az életét.

Most egy minden eddiginél hosszabb kedvcsinálót kapott a 2. évad, amiben azt láthatjuk, hogy az egyelőre ismeretlen bajkeverő óriási titkokról készül lerántani a leplet. Nem csoda hát, hogy nemcsak Bárányék, de még Róza mama is megrémül a Madonna tervétől. És hogy mi várható még a Keresztanyu új évadában?

Róza mama csempészhálózatát a szétesés fenyegeti, ráadásul kedvenc unokájával, Petrával is összekülönböznek. A titokzatos Makkosszállási Madonna szórólapjai pedig arról árulkodnak, hogy van egy személy Makkosszálláson, aki még a Keresztanyunál is többet tud és lát. A rendőrség tagjainak élete tovább bonyolódik: Tivadar a második évadban is kitartóan küzd a csempészek ellen és próbálja rendbe hozni magánéletét hűtlen feleségével. Zénó karrierje szépen ível majd felfelé, és titkos szerelmi viszonyba kezd. Imi pedig szenved az Ildikó iránt érzett reménytelen szerelemtől. Harangozó Lajos nagy döntést hoz. Oleg kettős játékba kezd. Jóskának ismét felesége, Timike okoz majd fejtörést. Ludmilla pedig szemet vet Pitykére.

A Keresztanyu 2. évadának epizódjait augusztus 9-től, minden hétköznap 20 órától láthatjuk az RTL Klubon.

Borítókép: RTL Klub