Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Borzasztóan kellemetlen dolog történt Tillával, meg is fizetett érte

Borzasztóan kellemetlen dolog történt Tillával, meg is fizetett érte

Zene, Film & Kultúra

Borzasztóan kellemetlen dolog történt Tillával, meg is fizetett érte

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 10:10

Majka ennek biztos nem fog örülni.

A Szerencsekerék keddi adásában Till Attila volt a sztárvendég, aki sokáig esélyes volt arra, hogy a fődíj játékba kerüljön. Végül aztán a műsorvezető kipörgetett egy felezést, és Márti az utolsó körben átvette a vezetést, így aztán Tilla ugyan nem került be a fináléba, viszont értékes tárgynyereményeket vihetett haza.

Viszont egy rendkívül kellemetlen dolog is történt az adásban. Tillának ugyanis Majka egyik dalát kellett volna folytatnia a magánhangó játékban, de egy sor után elakadt. Kasza Tibi szerint ez volt Tilla karrierjének legrosszabb bakija, és biztosan Majkának sem esett jól, hogy műsorvezető társa nem ismeri az egyik legismertebb slágerét.

Tilla aztán kénytelen volt 100 ezer forintot fizetni a magánhangzóért.

Az adás finalistája, Márti könnyedén vette a fődíj játék akadályait: tudatosan jelölte meg a mássalhangzókat és a magánhangzót, így aztán hamar kitalálta az utolsó feladványt.

Az addigi körökben összegyűjtött 1 millió 775 ezer forintjához pedig további 4 millió forintot nyert, hiszen ezt a mesés összeget rejtette az általa kipörgetett boríték.

Borítókép: Profimedia