Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Óriási bejelentést tett a Life TV – Ennek sokan fognak örülni!

Óriási bejelentést tett a Life TV – Ennek sokan fognak örülni!

Zene, Film & Kultúra

Óriási bejelentést tett a Life TV – Ennek sokan fognak örülni!

Zene, Film & Kultúra

Promotions 18:58

Rendkívül örömteli hírt közölt a Life TV, ugyanis ősszel folytatódik Hajdú Péter egykor rendszeresen nagy port kavaró sikerműsora.

A Life TV rengeteg emlékezetes pillanattal ajándékozott meg minket az utóbbi hónapokban, hiszen egyebek között a Brékingben szinte mindig tudtak olyat mondani a sztárok, amire felfigyeltek az emberek, az Összezárva Hajdú Péterrel pedig az érdekes vendégeinek, és fájóan őszinte beszélgetéseinek köszönhetően az ország egyik kedvenc műsora lett – most pedig kiderült, hogy ez még csak a kezdet, ugyanis hamarosan nem akármivel kedveskedik a nézőknek a csatorna.

„Idén ősszel nagy dobással készülünk! Ismét berobban a Frizbi!”

– közölte a Life TV, és a hashtagek alapján nagyon úgy tűnik, hogy természetesen Hajdú Péter is visszatér.

Az ATV-t, Story TV-t és a TV2-t is megjárt műsor valószínűleg minden eddiginél nagyobb erővel fogja ismét elvarázsolni a nézőket a Life TV-n, hiszen szinte biztos, hogy olyan vendégeket fog meghívni Hajdú Péter, akik sokakat érdekelnek, és nem félnek megnyílni a kamerák előtt.

Annak idején számtalan botrányos jelenet született a Frizbinek (akármilyen néven is futott) köszönhetően, szóval idén ősszel felkészülhetünk pár arcpirító, felháborító epizódra, így mindenképp érdemes lesz nézni Hajdú Péter késő esti beszélgetős műsorát.

Itt lehet megtekinteni a Life TV bejelentését:

Borítókép: Hajdú Péter / Profimedia