promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marvel-fanok figyelem! Egy régi kedvenc térhet vissza az új Pókember filmbe!
Borítókép:  Pókember: Nincs hazaút/Sony
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

 Az egykor rendkívül népszerű, ám sajnos a második évad után leállított Netflixes szuperhős sorozat, a Daredevil címszereplője: Charlie Cox lemondta egy képregényes rendezvényen való szereplését a Pókember: Nincs hazaút forgatásai közepette - hirtelen mindenki reménykedni kezdett, hogy méltatlanul mellőzött, vak szuperhős visszatér!

Egyelőre még mindig csak reménykedhetünk Tobey Maguire és Andrew Garfield közelgő szereplésében a Pókember: Nincs visszaút című filmben, hiszen a Marvel Studios és a Sony semmi konkrétat nem ígért nekünk, sőt, Garfield és Tom Holland még azt is elárulták, hogy csak egy hálóvető hős lesz a filmben.

Nekik azonban senki sem hisz, így ha nem lesz több Pókfej, akkor nagy lesz a felháborodás. Ugyanez vonatkozik Charlie Cox Daredeviljére is, akit szintén olyannyira összekötöttek egy cameóval, hogy a rajongók a lázadás határán lesznek, ha nem látjuk a Netflix egykori Matt Murdockját bekerülni a Marvel Moziverzum hivatalos folytatásába.

Egy érdekes és valószínűleg cseppet sem véletlen fejlemény, hogy Cox lemondta a San Antonio-i Celebrity Fan-Fest-en való megjelenését, arra hivatkozva, hogy az utolsó pillanatban változott a forgatási menetrendje - írja a theGeek. A 38 éves színész egyetlen hivatalos projektje a naptárában az ír Kin című tévésorozat, amelyet néhány hónapja fejeztek be.

Néhány internetes rajongó azonban felfedezte, hogy a Pókember: Nincs hazaút című film újbóli forgatását pont akkorra tervezik, amikor Cox a rendezvényre érkezett volna. Nem biztos azért, hogy az Pókember-filmről van szó, ugyanis a Disney Plus-féle She-Hulk forgatása is ugyanebben az időszakban fog befejeződni, így még az is lehet, hogy Cox abban ölti ismét magára Daredevil hacukáját.

Persze lehet, hogy nincs is semmi, de a spekulációk áradatát és az időzítést figyelembe véve minden esély megvan arra, hogy újra a Marvelnek fog dolgozni. Az újraforgatások minden nagy költségvetésű blockbusterhez hozzátartoznak, bár vicces lenne, ha az online pletykák miatt a Pókember: Nincs hazaút stábja az utolsó pillanatban kapkodásba kezdett volna, hogy még Maguire-t és Garfieldet is beszervezzék, csakhogy ne törjék össze a rajongók reményeit és álmait.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás