promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Izgalmas hírt közölt az RTL Magyarország, hamarosan nagy változások jönnek
Borítókép:  24.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Komoly üzleti döntést hozott az RTL Magyarország, aminek csak 2024-re érik be a gyümölcse, de a tervek szerint annál édesebb lesz.

„Modern, belvárosi irodaházba költözik 2024-ben az RTL Magyarország, amely fő bázisként funkcionál majd az ország piacvezető médiavállalatának valamennyi dolgozója számára. Az új székház nem mindennapi belső kialakítása számos lényeges szempont figyelembevételével zajlik. A vállalat hosszútávon hibrid munkavégzésre rendezkedik be, melynek során a kollégák az irodában töltött munkanapok mellett otthonukból is dolgoznak. Az irodaépület kialakítása így nem csupán a legújabb trendeknek megfelelően zajlik majd; a vírushelyzet után levont tapasztalatok alapján, az átalakult igényekhez és az új munkafolyamatok sajátosságaihoz igazodva egy teljes mértékben modern munkakörnyezet kerül kialakításra open office jelleggel, a különböző részlegek számára dedikált, de jól elkülöníthető területekkel, shared desk rendszerrel” – olvasható az RTL Magyarország közleményében.

Az RTL Klub új otthona a Városligettel szemben lévő Liget Center, és a Liget Auditórium irodaházak közel kilencezer négyzetméter alapterületű épületegyüttese lesz, és a tervek szerint a kivitelező három év múlva fejezi be a felújítási, építési munkálatokat, hogy a csatorna a lehető legszebb, legmodernebb, legfunkcionálisabb helyre költözhessen munkatársaival és műsoraival együtt.

„Az RTL Magyarország Budapest belvárosának egyik leggyorsabban fejlődő részébe, egy műemléki, de a modern igényeknek mindenben megfelelő irodaházba költözik 2024-ben. Mindez nemcsak azt jelenti, hogy modern médiavállalatként és technológiai cégként egyre nagyobb figyelmet fordítunk a hibrid munkavégzéshez szükséges korszerű munkaterek kialakítására, de egyben szimbóluma is az RTL elköteleződésének: hosszútávon, a hazai hagyományokra építve, de mindenkor a legmodernebb eszközökkel szeretnénk jelen lenni a magyar piacon” – árulta el Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója.

Ezek alapján pár éven belül hatalmas előrelépést fog tenni az RTL Magyarország, hiszen egy ekkora komplexumot átköltöztetni nem kis feladat, de úgy tűnik, hogy mindenképp megéri, hiszen nagyon jó lesz az új hely, és biztos, hogy egy ilyen ingergazdag környezetben mindenki jobban fogja élvezni a munkát – ezáltal valószínűleg a műsorok minősége is javulni fog, bár a nézettségi adatok alapján ezzel nincs gond.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás