Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hatalmas megkönnyebbülés Sinéad O'Connor rajongóinak!

Hatalmas megkönnyebbülés Sinéad O'Connor rajongóinak!

Zene, Film & Kultúra

Hatalmas megkönnyebbülés Sinéad O'Connor rajongóinak!

Zene, Film & Kultúra

Promotions 09:39

A The Guardian ír arról, hogy Sinéad O'Connor meggondolta magát és visszavonta hétvégi bejelentését, amikor is azt mondta, hogy pontot tesz zenei pályafutására.

Sinéad O'Connor azt állította, hogy június 5-i közleménye egy „pavlovi reflex” volt arra nézve, hogy a brit és az ír médiában állandóan a mentális egészségével kapcsolatban negatívan írnak. A zenész Twitter-bejegyzésében rajongóinak írt arról, hogy „rosszul érezte magát” az interjúk után, amelyeket Emlékezések (Rememberings) című könyvéről készítettek vele. A memoárkötetben az átélt kegyetlen testi és lelki bántalmazásokról is írt.

„De szeretem a munkámat. Ami a zenélés. Arra születtem, hogy élőben adjak elő”

– magyarázta.

Miután a visszavonulását bejelentette, rájött, hogy a rajongók és a zenésztársak mennyire támogatják, ezért mégis megtartja 2022-ben megjelenő albumának koncertjeit.

Az énekesnő azt is hozzátette, hogy azzal kapcsolatban is hazudott, hogy már túl van a csúcson.

Sinéad O'Connor június elején írt arról, hogy visszavonul a turnézástól és a lemezkészítéstől, illetve ezzel kapcsolatban még a hétvégén számos más tweetet is kitett. Ráadásul még a Billboard zenei magazin kérdésére O'Connor szóvivője a bejelentést meg is erősítette.

A jelenleg 54 éves énekesnő karrierje során 10 albumot adott ki, leghíresebb száma, a Nothing Compares 2 U 1990-ben vezette a Billboard Hot 100-as sikerlistáját.

(MTI)

Borítókép: Sinéad O'Connor/Profimedia