promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva krétakori előzetest villantottak a Jurassic World: Világuralomhoz
Borítókép:  Jurassic World: Világuralom/UIP Dunafilm
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár még soká jön ki a Jurassic World: Világuralom a mozikban, viszont most érkezett hozzá egy egész különleges ízelítő, amely a film nyitójelenetét mutatja meg, mely nem az őslényparkban, hanem az őskorszakban: a dinoszauroszok saját korában játszódik. 

A Jurassic World: Világuralom megadja nekünk, nézőknek azt, amiről Steven Spielberg vélhetően csak álmodozhatott még az 1990-es évek elején, hogy egy teljes nyitójelenetben mutassa meg a krétakort, benne CGI-dinoszauruszokkal. Akkoriban ezt nem tudták volna megoldani, mert akkora költségekkel járt volna, hogy nem érte volna meg, viszont napjainkban már sokkal kevesebbe kerül a számítógépes animáció. Ettől függetlenül ez a trailer egész jól néz ki, legalább annyira, mint a korábbi filmek jelenetei. Ugyanez igaz a dinókra is, illetve hiteles a korrajz is, bár akik jobban értenek hozzá, nyilván bele tudnának kötni például a T-Rex és a Giganotosaurus vérre menő harcába. 

A Jurassic World: Világuralom 5 perces nyitójelenetét június 25-től lehet megnézni a Halálos iramban 9. IMAX vetítései előtt, de hogy ezt a magyar vetítéseken is láthatja a közönség, vagy csak az amerikaiak részesülnek ebben a megtiszteltetésben, azt nem tudjuk.

De természetesen, amint felkerül a teljes nyitójelenet a YouTube-ra, azonnal megírjuk, hogy ti is láthassátok.

A Jurassic World: Világuralom 2022. június 10-én kerül az amerikai és esélyesen a magyar mozikba is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás