promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskás Ferenc története a Margitszigeten éled újjá
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még kaphatók jegyek a Szente Vajk rendezésében készült nagyszabású zenés színházi produkcióra, a Puskás című musicalre.

Puskás Ferenc története és legendája a róla szóló musicalben éled újjá. A darabot Galambos Attila és Szente Vajk írta, a zeneszerző Juhász Levente, a díszletet Rákay Tamás, a jelmezeket Kovács Yvette Alda tervezte, a koreográfus Túri Lajos Péter, a zenei vezető Károly Katalin.

A főszereplőt, magát Puskás Öcsit Veréb Tamás, az Aranycsapat tagjai közül pedig például Grosicsot Berettyán Nándor, Bozsikot Fehér Tibor, Kocsist Cseh Dávid Péter, Hidegkutit Solner Dániel alakítja.

A darabban továbbá szerepet kapott Farkas Mihály egykori honvédelmi miniszter, akit Nagy Sándor játszik, valamint Östreicher Emil, aki Puskást a Real Madridba vitte (Szerednyey Béla), Sebes Gusztáv szövetségi kapitány (Cseke Péter), a rádióriporter Szepesi György (Harsányi Levente) és Puskás madridi csapattársa, Alfredo Di Stéfano (Nagy Balázs). A szerzők mindössze két fiktív alakot írtak a darabba: a főhőssel nem szimpatizáló Vörös elvtársat és Klárát, aki viszonzatlanul szerelmes Puskásba.

A nagyszabású látványelemekkel kísért produkcióban huszonegy színész, hatvan táncos – köztük négy kerekesszékes –, harminc gyerekszereplő látható, valamint húsz dal hangzik el.

A darab 2020-as teltházas előbemutatóján álló tapssal zárt a nézőtér, és a társulat készen áll, hogy megismételje a sikert, mégpedig a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Korlátozott számban kaphatók még jegyek mind a június 17-ei, mind a június 19-i előadásra is.

Jegyeket az alábbi linkekre kattintva lehet megvásárolni:

Hogy hogyan készült a Puskás musical, azt az alábbi videóban nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás