promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ed Sheeran az Alkonyat című film vámpírjaként tér vissza?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ed Sheeran nemrég közzétette legújabb, Bad Habits (Káros Szokások) című kislemezének teaser videóját. Az énekesre rá sem lehet ismerni, annyira furcsán néz ki az előzetesben.

Ed Sheeran jelenleg a világ egyik leghíresebb előadóművésze. A Szigetnek köszönhetően már a magyar közönség is találkozhatott vele 2019-benközvetlenül azelőtt, hogy Sheeran bejelentette, hogy egy időre elvonul a nyilvánosság elől, hogy pihenhessen.

Visszatérését már egy ideje rebesgetik, nemrég azonban a zenész a Twitteren jelentette be, hogy hamarosan megérkezik legújabb kislemeze, amely a Bad Habits címet kapta. 

Az új album teaser videója alapján azonban egy egészen új Sheeran tér vissza. A videóban az látható, amint az énekes rózsaszín öltönyben, csillogó sminkben, csillámporos Jokernek maszkírozva, vámpírfogakkal bandázik egy nem kevésbé furcsa küllemű kompániával.

Felfelé tupírozott vörös hajával és csillogó bőrével egyébként Ed eléggé hasonlít az Alkonyat című filmek hősszerelmes vámpírjára, a Robert Pattinson által alakított Edward Cullenre. 

„Folyamatosan arra törekszem, hogy új irányba Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy visszatérek!"

– mondta a zenész múlt héten a lemez bejelentésekor.

Mi izgatottan várjuk Ed visszatérését, addig is itt tudjátok megnézni a teaser videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás