Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sylvester Stallone végre elárulta a nagy titkot, ennek sokan fognak örülni

Sylvester Stallone végre elárulta a nagy titkot, ennek sokan fognak örülni

Zene, Film & Kultúra

Sylvester Stallone végre elárulta a nagy titkot, ennek sokan fognak örülni

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 14:54

Sylvester Stallone egy igazán különleges dologgal készül a Rocky-rajongóknak, ráadásul a veszedelmes Dolph Lundgrennek is köze van hozzá.

1976-ban mutatták be a 3 Oscar-díjjal jutalmazott Rocky című filmet, amiben az egész világ megismerhette Sylvester Stallone legendás karakterét, Rocky Balboát, az aranyszívű bokszolót. Az alkotás az utóbbi évtizedekben több folytatást is kapott, a közönség pedig nagyjából az összeset imádta, viszont az 1985-ös Rocky 4 volt az, ami leginkább nyomot hagyott az emberekben (nem hiába lett az év 4. legsikeresebb filmje az Egyesült Államokban), hiszen hősünk abban csapott össze az ádáz, félelmetes Dolph Lundgrennel.

Sylvester Stallone a karantén ideje alatt nem akart tétlenkedni, ezért elhatározta, hogy 35-36 év után ismét előveszi a nagysikerű Rocky 4-et, és elkészíti az új, rendezői változatát, ami állítólag teljesen más élményt fog adni, ráadásul a Dolph Lundgrennel való végső küzdelem is jóval keményebb lesz, mint az eredeti vágásban.

A világsztár már jó ideje kínoz minket az izgalmasabbnál izgalmasabb részletekkel, de most végre kiderült, hogy a Rocky 4 várva várt rendezői változata november 11-én érkezik a mozikba lenyűgöző 4K minőségben, szóval a rajongóknak semmiképp sem szabad kihagyniuk, ha látni akarják, mit hozott ki a klasszikus filmből mai fejjel Sylvester Stallone.

Itt lehet megtekinteni Sly bejelentő képét:

Borítókép: Sylvester Stallone / Profimedia