promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Izgalmas hírt kaptak a John Wick-rajongók, ennek nagyon sokan fognak örülni
Borítókép:  John Wick szerepében Keanu Reeves / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szépen alakul a Keanu Reeves főszereplésével érkező John Wick-széria folytatása, ugyanis az ázsiai harcművészeti filmek egyik legismertebb színésze is csatlakozott a stábhoz.

2014-ben robbant be a mozikba a John Wick című kőkemény akciófilm, amiben Keanu Reeves megmutatta, hogy mekkora mészárlásra képes egy gyászoló férfi, miután megölték a kiskutyáját. Az alkotás hatalmas siker lett, és azóta két folytatást is kapott, ráadásul a stúdió annyira elégedett a széria bevételeivel és a közönség pozitív reakciójával, hogy a harmadik rész után rögtön berendelték a 4-5-öt is.

A tervek szerint egyszerre fogják leforgatni a két folytatást, és elvileg még idén elkezdődnek a munkálatok, de ezen kívül is akadtak mostanában remek hírek, amik biztos, hogy boldoggá fogják tenni a rajongókat.

Az eddigi összes részt rendező Chad Stahelski mellett természetesen Keanu Reeves is visszatér, ráadásul nem akárki csatlakozik hozzá a John Wick 4-ben: az Ip Man-széria és a Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet sztárja, Donnie Yen alakítja majd a régi barátját, akivel azonosak az ellenségeik.

Ez azért lehet izgalmas sokak számára, mert aki ismeri Donnie Yent, az tudja, hogy nagyon profi harcművész, így biztos, hogy lesz majd vele pár ütős jelenet – az pedig külön öröm, hogy a fentiek alapján Keanu Reeves oldalán fog bunyózni, már csak az a kérdés, hogy mikor láthatjuk végre a John Wick folytatását.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás