promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melltartó nélküli dekoltázst villantott a 39 éves Britney Spears
Borítókép:  Britney Spears/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 39 éves Britney Spears újabb pikáns látványt nyújtott, amikor egy zöld cipzáras "macskaruhában" pózolt Instagramon, hogy mind a 30 millió követője élvezhesse.
 

A Baby One More Time énekesnője a szűk, zöld ruhában bámulatos volt, ahogy kivillantott egy kis dekoltázst és megmutatta ragyogó arcbőrét a közeli felvételen.  

Britney a zöld all-in-one-ban azt is megmutatta mindenkinek, hogy legújabb szexi klipjének forgatásához úgy döntött, nem vesz fel melltartót.

A fotó kedvéért nem viselt sminket sem, csak erős szempillaspirált használt, valamint kedvenc sötét szemceruzáját az alsó szemhéján. A nyakában csak egy vékony ezüst nyakláncot hordott, rajta egy virágos medállal. Hosszú, rágógumi rózsaszínű fürtjeit természetes hullámokban fésülte, a rózsaszín árnyalat pedig önmagában is kiegészítőként funkcionált.

Forrás: Profimedia

Britney már korábban is megosztott magáról képeket a zöld macskajelmezben a közösségi médiában, rajongói nagy örömére. Májusban még szexisebb képeket posztolt a szóban forgó ruháról, melyen a cipzárat még lejjebb húzta, és még több dekoltázst villantott. Britney egyébként a következőket írta a fényképhez:

"Tavaly kihagytam a Halloweent. .... Van ötletetek, hogy ki legyek idén ???? Édes Istenem, idén is drukkolok nektek, kedves emberek ... B*zd meg COVID, itt van egy nagyszerű 2021 hátralévő részére !!!!! PS: nincs retusálás vagy szűrő ezen a képen !!!!!'

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás