promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült kicsoda Brad Pitt új nője?
Borítókép:  Brad Pitt/Profimédia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 36 éves Andra Dayt a legjobb színésznőnek jelölték a legendás énekesnőt alakító The United States Vs Billie Holiday (2021) című életrajzi filmben nyújtott alakításáért, az 57 éves Pitt pedig a díjátadó egyik műsorvezetője volt, ekkor találkozhattak.

A The Mirror című brit lap szerint, amely a hétvégén (május 29-én) hozta nyilvánosságra a hírt, Day már egy ideje Pitt látókörében volt.

Egy névtelen forrás azt mondta:

"Flörtöltek a színfalak mögött, és állítólag számot is cseréltek. Lehet, hogy ez csak szakmai dolog, de Brad néhány haverja arról beszélt, hogy milyen jó párost alkotnának".

(Andra Day/Profimedia)

Pitt, aki a 2016-os válókereset beadása óta felügyeleti jogvitában áll volt feleségével, a 45 éves Angelina Jolie-val, a múlt héten megkapta öt kisebbik gyermekük közös felügyeletét.

Az Oscar-díjas színésznek rövid ideig tartó kapcsolata volt Nicole Poturalski fürdőruhamodellel, de tavaly októberben, alig néhány hónapnyi együttlét után szakítottak. Pár napja arról írtunk, hogy még az is esélyes, hogy Jennifer Anistonnal ismét összejönnek.

(Andra Day/Profimedia)

Most viszont Andra Day (képünkön) kerülhetett Pitt ágyába, akinak első stúdióalbumát, a Cheers To The Fallt 2016-ban a legjobb R&B-album kategóriában jelölték az 58. Grammy-díjátadón.

Holiday alakításáért Golden Globe-ot nyert, de az Oscar-díjról lemaradt. Állítólag az Oscar-díjátadót megelőző különböző díjátadókon keltette fel Pitt figyelmét.

Day mindent beleadott a reszelős hangú jazzénekesnő szerepébe, melynek érdekében elkezdett dohányozni és keményen vedelte a gint.

A PBS NewsHournak márciusban bevallotta:

"Valószínűleg ez az egyik legegészségtelenebb dolog, amit valaha is csináltam."

Még szerencse, hogy egészségesebb dolgokkal is foglalkozott utána.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás