Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szomorú hír: véget ér A mi kis falunk

Szomorú hír: véget ér A mi kis falunk

Zene, Film & Kultúra

Szomorú hír: véget ér A mi kis falunk

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 09:39

A korábbi jó hír után most egy kifejezetten rossz érkezett a sorozatról.

Jelenleg is fut az RTL Klub sikersorozata, A mi kis falunk, ami minden héten a legnézettebb műsorként szerepel a nézettségi toplistákon. Nemrég egy olyan örvendetes hírről számolhattunk be, hogy a csatornánál úgy döntöttek, nyáron sem maradunk Pajkaszeg nélkül, ezért június 14-től, a 2. évad első részétől újra elkezdik ismételni a korábbi epizódokat.

Viszont a jó hír után rögtön egy rosszat is kaptunk a sorozattal kapcsolatban. Kiderült ugyanis, hogy meddig tart az 5. évad.

A széria jelenleg futó szezonja ugyanúgy 18 részes lesz, mint a 4. évad, és június 12-én, szombaton láthatjuk az utolsó részét.

Ez azt jelenti, hogy bár jövő szombat után nem kell megint határozatlan időre búcsút intenünk Pajkaszegnek, hiszen következő hétfőn jönnek az ismétlések, de az új részekre sokat kell majd várnunk.

Az már korábban kiderült, hogy A mi kis falunknak forgatják a 6. évadát, aminek első részei várhatóan idén ősszel kerülhetnek képernyőre, és az alkotók azt ígérik, hogy a következő szezon is tele lesz izgalmas fordulatokkal, és fergetes jelenetekkel.

Borítókép: RTL Klub