promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dzsungeltúra: Dwayne Johnson elhozza nekünk a nyár leglátványosabb kalandfilmjét – előzetes
Borítókép:  Emily Blunt és Dwayne Johnson a Dzsungeltúra című filmben / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan megérkezik a Dzsungeltúra című, izgalmasnak ígérkező Disney-film, amiben Dwayne Johnson és Emily Blunt fognak kalandozni.

Mindig számíthatunk Dwayne Johnsonra, ha egyszerű, látványos filmre vágyunk, aminek a megtekintése közben egy pillanatig sem kell gondolkodnunk, cserébe nagyon jól szórakozunk. Úgy tűnik, hogy az izmos színész következő alkotása is hozni fogja a megszokott színvonalat, hiszen most a Disney-vel közösen csinált egy kalandfilmet, amiben nem akárkivel szerepel.

A Dzsungeltúra című alkotásban Dwayne Johnson és Emily Blunt kelnek útra, hogy megtaláljanak egy különleges növényt, ami megváltoztathatja az orvostudományt – de expedíciójuk során hatalmas veszélyek leselkednek rájuk, és természetesen pár ártatlan poént is ellőnek közben hőseink, hogy az egész család ki tudjon kapcsolódni.

A Jaume Collet-Serra (A zátony, The Commuter: Nincs kiszállás) által rendezett mű a Disney talán legnagyobb nyári dobásának számít, hiszen követték vele A Karib-tenger kalózai jól bevált receptjét, és egy népszerű vidámparki attrakciót dolgoztak fel szupersztárokkal. Könnyen lehet, hogy ez lesz a következő hónapok legmókásabb, legizgalmasabb filmje, szóval mindenképp érdemes lesz adni neki egy esélyt.

A Dzsungeltúra jelen állás szerint július 29-én érkezik, itt lehet megtekinteni a legújabb előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás