promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A mi kis falunk új része súlyos hazugságokra épül
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az biztos, hogy ennek meglesz a következménye.

Három előzetes is érkezett A mi kis falunk új részéhez, amelyet szombat este láthatunk az RTL Klubon.

Az 5. évad 15. részében a polgármester titokzatosan viselkedik, senkinek sem akarja elmondani, hogy miért csipog állandóan a telefonja. Bazsó egy ismeretlen nővel járja körbe a falut. Erika hazatér a kórházból, és egyből a névválasztáson töri a fejét, mely nehezebb feladatnak bizonyul, mint elsőre gondolta.

Az előzeteseket alább nézhetitek meg.

Titkos találkozóra készül Pajkaszeg polgármestere?

Katinak feltűnik, hogy testvére furcsán viselkedik, és rejteget előle valamit. Mindeközben Károly hiába próbál mindent letagadni, egyszerűen kiugrik a bőréből. Hogy miért titkolózik a polgármester, és ki az az illető, akivel találkozót szervez, az az epizódban kiderül.

Bazsó eljegyezte Dórit?

A faluba váraltan látogató érkezik, aki teljesen felkavarja Bazsó eddigi életét, így kénytelen lesz olyan helyzetekbe is belemenni, amire eddig még nem volt példa. Hogy megússza-e a kellemetlen kalandot, az este derül ki.

Milyen nevet kapnak Gyuri és Erika ikrei?

A fiatal anyuka teljesen bizonytalan abban, milyen nevet adjon születendő gyermekeinek, emiatt a családi kupaktanács összeül, de óriási vita kerekedik ki a dologból. Hogy megoldódik-e a konfliktus, azt 20 órakor megtudjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás