promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezek a lányok voltak vágyaink tárgyai a kilencvenes években
Borítókép:  Instagram / Facebook / www.facebook.com/BettyLove.Hungary
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Splash, Fresh, Soho Party, UFO, Bestiák – emlékszik még rájuk mindenki?

Az 1998-ban alakult Splash együttes a Húzz magadhoz, ha fázol és a Tedd fel a kezed című számokkal került fel a slágerlistákra. Ma már a legtöbben Sári Évire emlékeznek a popduóból, de az indulásnál még Benkó Ildikó volt az énekesnő. A szőke szépségről nem sokat lehetett hallani az utóbbi időkben, kósza hírek szerint Londonban, Franciaországban próbált szerencsét, de állítólag Dubajban légikísérőként is dolgozott. A Facebookon alkalmanként ma is posztolgat magáról, a magánszféráját szigorúan őrizve.

facebook.com/ildiko.benko.92

A Soho Party 1989-ben jött létre, majd négy évvel később a zenei iskolai végzettségű Náksi Attila és Dömötör Sándor újjáalakították. Ekkor lett az állandó vokálosuk Betty Love, akitől a Repülj tovább és az Olyan mint a méz biztosan sokak fejében megragadt. 2001-ben még DJ BoBo oldalán is fellépett a Petőfi Csarnokban, és ma is aktívan énekelne, ha a járvány több fellépést tenne lehetővé.

facebook.com/BettyLove.Hungary

Szerelemdoktor, Napolaj, Nyár van – megvannak ezek a dalok? Az UFO együttes habkönnyű szerzeményeit Cynthia énekelte, aki Tölgyesi-Khell Cynthia néven ma is szerepel néha a bulvársajtóban. 2017-ig a színész Hujber Ferenc felesége volt. Új párjával Szentendrén él, ahol táncot tanít.

A Fresh 1996-ban alakult, és ma már nem sokan emlékeznek rá, hogy eredetileg a Virág, Asmaret és Barbara nevű lányok alkották. A Wikiből és Andiból álló duó 2003 februárjától létezik, és ma is aktívnak nevezik magukat. Wiki talán kevesebbet mutatkozik a nyilvánosság előtt, de a szépsége mit sem fakult.

A Kozso által összehozott lánytrió, a Bestiák szintén nagyon menőnek számított a kilencvenes évek végén. Tőlük tudtuk meg, hogy A reggel túl messze van, de aztán gyorsan összekaptak menedzserükkel, a szomorú szamurájjal, és a banda 2001-ben már fel is oszlott. A vörös hajú Bedhy szólókarrierbe kezdett, de csak 2008-ban adta ki első önálló albumát. A járvány alatt hamar kapóssá vált táskák horgolásával hívta fel magára a figyelmet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás