promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Enola Holmes visszatér: folytatást kap a Netflix egyik legsikeresebb filmje
Borítókép:  Henry Cavill, Millie Bobby Brown és Sam Claflin az Enola Holmes című filmben / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Millie Bobby Brown és Henry Cavill főszereplésével készült Enola Holmes tavaly hatalmas sikert aratott Netflixen, így a rajongók legnagyobb örömére jön belőle a folytatás.

2020 szeptemberében mutatták be az Enola Holmes című könnyed, szórakoztató filmet, amiben megismerhettük a Henry Cavill által alakított Sherlock Holmes kishúgát, akit a Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown testesített meg. A Nancy Springer könyvei alapján készült alkotás tavaly a Netflix második legnézettebb filmje lett, ezért természetesen érkezik is a második rész.

Az Enola Holmes 2-t az első filmhez hasonlóan Harry Bradbeer rendezi és Jack Thorne írja, illetve már az is biztos, hogy Millie Bobby Brown és Henry Cavill is visszatérnek – de a Mycroft Holmes szerepében tündöklő Sam Claflin sorsa még kérdéses, mivel a Netflix bejelentése nem tért ki rá.

Egyelőre még nem tudni, hogy mikor jön a várva várt folytatás, de az biztos, hogy rengetegen kíváncsiak Enola Holmes legújabb kalandjaira, hiszen hiába volt egészen limonádé az előző rész, az alkotók szépen felépítették a karaktert és a körülötte lévő világot – szóval felkészülhetünk egy újabb izgalmas történetre, meg persze a főszereplő mókás kikacsintásaira a nézők felé.

Itt lehet megtekinteni a Netflix bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás