Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Exatlon Hungary: hatalmas dráma a műsorban, a Bajnokok megsemmisültek

Exatlon Hungary: hatalmas dráma a műsorban, a Bajnokok megsemmisültek

Zene, Film & Kultúra

Exatlon Hungary: hatalmas dráma a műsorban, a Bajnokok megsemmisültek

Zene, Film & Kultúra

Promotions 13:13

Az Exatlon Hungary pénteki adása roppant drámaian végződött. A Bajnokok Somhegyi Krisztiánt sérülése miatt, míg Virág Andrást párbajban veszítették el, így mindössze három piros versenyző maradt a játékban. 

A pénteki adás felkavaró lehetett minden Exatlon rajongó számára, hiszen olyan drámai pillanatoknak lehettünk szemtanúi, amit nem lát minden nap az ember.

A versenynap a Medál játékkal kezdődött, amelyen a nőknél Kőnig Anna nyert, míg férfiaknál Wald Ákos zsebelhette be a medált.

A Medál játék után következhetett a Bajnok párbaj, amelyen Virág András és Jósa Dani küzdött meg egymással, de ezúttal a Kihívók is végignézhették a párbajt. A rajt előtt azonban Palik László drámai bejelentést tett: kilencvenkilenc nap után Somhegyi Krisztiánnak búcsút kellett vennie a Bajnok csapattól.

A műugró magyar bajnok hosszú hetek óta szenvedett a kezével, de Palik László nem engedte Krisztiánnak, hogy magát okolja a sérüléséért. Még a Kihívók is megkönnyezték Krisztián távozását.

A szívszorító percek után sem csillapodtak a kedélyek, következhetett a párbaj. Andris és Dani az utolsó leheletükkel küzdöttek, a mindent eldöntő utolsó futamban végül Dani dobta be hamarabb a kislabdát a hálóba, így Andris versenye véget ért. A Kihívók közül Herczeg-Kis Bálintnál és Kőnig Annánál is eltörött a mécses.

Ismét egy megható búcsú következett. 

Andris távozása azt is jelentette, hogy Jósa Dani, Herczeg-Kis Bálint, Kővári Viktor és Wald Ákos már biztosan ott lesz az egyéni játékban. 

Borítókép: tv2/exatlon

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria