promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Glenn Close újra Szörnyella de Frász lesz?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színésznő merész ötlettel állt elő, hogy milyen filmben játszaná el harmadszor a 101 kiskutya gonosztevőjét.

Május 27-én érkezik meg a magyar mozikba a Disney új élőszereplős alkotása, a Szörnyella, amiben Emma Stone játssza a dalmaták rettegett ellenfelét. A filmet az előzetese után sokan a Joaquin Phoenix főszereplésével készült Jokerhez hasonlították, mert szerintük a történet ugyanúgy fogja bemutatni Szörnyella de Frász gonosszá válását, vagy inkább megőrülését, mint ahogy Todd Phillips tette Oscar-díjas filmjében.

Ezt persze a színésznő hamar megcáfolta, és megnyugtatott mindenkit, hogy a Disney produkciója nem koppintja le egyik korábban készült, hasonló témát boncolgató filmet sem.

A Szörnyella debütálását nemcsak Emma Stone, de a filmet executive producerként jegyző Glenn Close is nagyon várja már. A 8-szoros Oscar-jelölt színésznő kétszer is Szörnyella bőrébe bújt már, mégpedig az 1996-os élőszereplős 101 kiskutyában, és a 2000-ben bemutatott 102 kiskutya címet viselő folytatásban.

Close alakítását még ma is az élőszereplős Disney-filmek egyik legjobbjaként emlegetik, és szívesen látnák újra a karakter bőrében. Ez ellen a színésznő sem tiltakozna, nemrég a Variety-nek elmondta, hogy milyen ötlete lenne egy új Szörnyella filmhez, amiben harmadszor is örömmel eljátszaná a gonosztevőt.

„Van egy remek történetem egy Szörnyella-filmhez, amiben az én Szörnyellám szerepelne. Szörnyella New Yorkba jönne, és eltűnne a szennyvízcsatorna-hálózatban”

- mindössze ennyit árult el a saját ötletéről, ami mondjuk úgy, egészen merész lenne.

Több, mint biztos, hogy ez a történet sosem valósul meg a Disney égisze alatt, és azt is könyvelhetjük, hogy Glenn Close nem veszi fel többet a fekete-fehér parókát; legalábbis egy Szörnyella-filmben biztos nem. Ez persze nem akadályozza meg abban, hogy 74 évesen ismét Szörnyella de Frász legyen, tavaly Halloweenkor is ezt a jelmezt öltötte magára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás