Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Visszatértek a Fecsegő tipegők, csak most rémisztő 3D-s szörnyetegekként – előzetes

Visszatértek a Fecsegő tipegők, csak most rémisztő 3D-s szörnyetegekként – előzetes

Zene, Film & Kultúra

Visszatértek a Fecsegő tipegők, csak most rémisztő 3D-s szörnyetegekként – előzetes

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 09:09

Hamarosan bemutatásra kerül a Fecsegő tipegők című mesesorozat új változata, de az előzetes alapján nem lesz benne köszönet, ugyanis egyenesen félelmetesek a 3D-s szereplők.

Csupó Gábor bizonyos körökben már-már igazi klasszikusnak számító meséje, a Fecsegő tipegők hivatalosan 1991 és 2006 között futott, így gyakorlatilag több generáció is felnőtt a babákról szóló mókás, de mai szemmel egészen furcsa sorozaton, amiből 1998-ban még egy nagysikerű mozifilm is készült Rugrats mozi - Fecsegő tipegők címmel.

Úgy látszik, hogy véget ért a Fecsegő pihenők több évig tartó csendes pihenője, ugyanis érkezik a széria új változata, amit ugyanazok készítenek, mint az eredetit, csak most 3D-s figurákra cserélték az egykor rajzolt szereplőket, hogy megfeleljenek a modern közönség elvárásainak – de ezzel komoly hibát követtek el, hiszen a végeredmény könnyen rémálmokat okozhat az előzetes alapján.

A régi Fecsegő tipegők sorozat megvalósításának volt egy bájos, különleges stílusa, amivel kitűnt a többi mese közül, de ezek az új 3D-s szörnyetegek nem cukik, nem kedvesek, csak rémisztők, mintha ránk akarna támadni egy beszélő olvasztott műanyag paca.

Tény, a mostani, gyerekeknek szánt alkotások jelentős része így néz ki, de a Fecsegő tipegőknek egyelőre úgy tűnik, hogy nagyon nem áll jól ez a ráncfelvarrás – bár valószínűleg nem is a régi rajongókat akarták meghódítani ezzel frissített verzióval, hanem egy újabb korosztály volt a cél, akik jó eséllyel imádni fogják.

Itt lehet megtekinteni a május 27-én bemutatásra kerülő Fecsegő tipegők előzetesét:

Borítókép: Fecsegő tipegők / youtube.com/JoBlo Streaming & TV Trailers (screenshot)